Artemis Özel Üye Özel üye 16 Tem 2021 #29,641 artık çalışmalara başlamam gerekiyor vakit varken bu kadar eğlence yeterli
yilmaz27 Ne Mutlu Türküm Diyene Site Yetkilisi Süper Moderatör 17 Tem 2021 #29,642 Sabah olsada eve gitsem koltuğum bekliyor Buzdolabı da Üşümüş tür
Enda Neylersin!!! V.I.P 18 Tem 2021 #29,643 KaderKatibi dediki: Biraz samimiyet kurulup değer verildimi yanlış anlaşılıyor. Noldu bu insanlara neden hep iyi niyeti başka yerlere çeker oldular. Çok ayıp çoook. Genişletmek için tıklayın... Ah ah damarıma Bastın abim bu yüzden kimseye değer vermeyeceğiz sonra iyi niyet kurbanı olarak dolaşıyoruz ben artık kendim dahi kimseyi tanıyamıyorum
KaderKatibi dediki: Biraz samimiyet kurulup değer verildimi yanlış anlaşılıyor. Noldu bu insanlara neden hep iyi niyeti başka yerlere çeker oldular. Çok ayıp çoook. Genişletmek için tıklayın... Ah ah damarıma Bastın abim bu yüzden kimseye değer vermeyeceğiz sonra iyi niyet kurbanı olarak dolaşıyoruz ben artık kendim dahi kimseyi tanıyamıyorum
Asi Kız Beşiktaş -asi ama bir o kadar da polyanna Site Yetkilisi Moderatör 19 Tem 2021 #29,650 Önemsendiğimi sanmıştım..