Enda Neylersin!!! V.I.P 11 Tem 2021 #29,621 yilmaz27 dediki: neden biz dinliyormuşuz ölme de sen kendin dinle daha iyi olmaz mi? Genişletmek için tıklayın... Ölümde var sonunda gülüm de var
yilmaz27 dediki: neden biz dinliyormuşuz ölme de sen kendin dinle daha iyi olmaz mi? Genişletmek için tıklayın... Ölümde var sonunda gülüm de var
Enda Neylersin!!! V.I.P 11 Tem 2021 #29,623 Aşĸ-ı DeruN dediki: Derdim başımdan aşkın. Genişletmek için tıklayın... Bu da bana Gülben Ergen'in şarkısını hatırlattı
Aşĸ-ı DeruN dediki: Derdim başımdan aşkın. Genişletmek için tıklayın... Bu da bana Gülben Ergen'in şarkısını hatırlattı
Enda Neylersin!!! V.I.P 11 Tem 2021 #29,624 İki gündür iyice boşladım herşeyi ya çöl yapılacak şey var çok
yilmaz27 Ne Mutlu Türküm Diyene Site Yetkilisi Süper Moderatör 11 Tem 2021 #29,625 Lelis dediki: İki gündür iyice boşladım herşeyi ya çöl yapılacak şey var çok Genişletmek için tıklayın... bu durumun aynen ben
Lelis dediki: İki gündür iyice boşladım herşeyi ya çöl yapılacak şey var çok Genişletmek için tıklayın... bu durumun aynen ben
KaderKatibi Dürüstlük insanın kartvizitidir, Matbaada basılmaz Özel üye 11 Tem 2021 #29,627 Sabah biraz dışarıda oturp ders çalışayım dedim hele şu kedinin gelip yattığı yere bakın
Enda Neylersin!!! V.I.P 11 Tem 2021 #29,628 Hissettiklerim korkutuyor beni ya galiba suyum ısındı yine cok kaldım bile
Araf İstemeden Kirleniyor İnsan. Özel üye 11 Tem 2021 #29,630 Lelis dediki: Bir yerden başlamam gerek ya böyle olmuyor Genişletmek için tıklayın... Düşün düşün devamı sende
Lelis dediki: Bir yerden başlamam gerek ya böyle olmuyor Genişletmek için tıklayın... Düşün düşün devamı sende