Enda Neylersin!!! V.I.P 12 Tem 2021 #29,632 Ne çabuk ikindi oldu ya bu kadar oturduk yattık yeter şimdi yemek yapma vakti ,çöplerde atılacak anlayacağınız yine cok işim var cok
Ne çabuk ikindi oldu ya bu kadar oturduk yattık yeter şimdi yemek yapma vakti ,çöplerde atılacak anlayacağınız yine cok işim var cok
Enda Neylersin!!! V.I.P 13 Tem 2021 #29,634 O çocuğun bisikletini çalan vicdansız o gözyaşların hesabını nasıl vereceksin acaba
KuMRu Sessize aldım dünyayı huzuru dinliyorum 🌼 Özel üye 13 Tem 2021 #29,635 Herşeyin çok güzel olacağını düşünüyorum Görünce şok olacağını düşünüyorum
GüLüCüKツ Tatlım tatlım 👶🏻 V.I.P 13 Tem 2021 #29,636 KuMRu dediki: Herşeyin çok güzel olacağını düşünüyorum Görünce şok olacağını düşünüyorum Genişletmek için tıklayın... Tahmin ettiğimi ama çaktırmadığımı düşünüyorum
KuMRu dediki: Herşeyin çok güzel olacağını düşünüyorum Görünce şok olacağını düşünüyorum Genişletmek için tıklayın... Tahmin ettiğimi ama çaktırmadığımı düşünüyorum
KuMRu Sessize aldım dünyayı huzuru dinliyorum 🌼 Özel üye 13 Tem 2021 #29,637 GüLüCüKツ dediki: Tahmin ettiğimi ama çaktırmadığımı düşünüyorum Genişletmek için tıklayın... Tahmin edemeyeceğin kadar efso olduğunu düşünüyorum
GüLüCüKツ dediki: Tahmin ettiğimi ama çaktırmadığımı düşünüyorum Genişletmek için tıklayın... Tahmin edemeyeceğin kadar efso olduğunu düşünüyorum
yilmaz27 Ne Mutlu Türküm Diyene Site Yetkilisi Süper Moderatör 13 Tem 2021 #29,638 hayirlisi olsun insallah neyse artik
Enda Neylersin!!! V.I.P 13 Tem 2021 #29,639 Yine aynı yerdeyim yıllar sonra yine bir dönüm noktası kendimi hazır hissettiğimde herşeyi geri de bırakmış olacağım
Yine aynı yerdeyim yıllar sonra yine bir dönüm noktası kendimi hazır hissettiğimde herşeyi geri de bırakmış olacağım
KaderKatibi Dürüstlük insanın kartvizitidir, Matbaada basılmaz Özel üye 16 Tem 2021 #29,640 Biraz samimiyet kurulup değer verildimi yanlış anlaşılıyor. Noldu bu insanlara neden hep iyi niyeti başka yerlere çeker oldular. Çok ayıp çoook.
Biraz samimiyet kurulup değer verildimi yanlış anlaşılıyor. Noldu bu insanlara neden hep iyi niyeti başka yerlere çeker oldular. Çok ayıp çoook.