Enda Neylersin!!! V.I.P 29 Tem 2021 #29,761 Acaba sabah kaç bildirimle karşılaşacam @yilmaz27 sağolsun bulduğunu beğeniyor ve yorumlarını da eksik etmiyor
Acaba sabah kaç bildirimle karşılaşacam @yilmaz27 sağolsun bulduğunu beğeniyor ve yorumlarını da eksik etmiyor
Enda Neylersin!!! V.I.P 30 Tem 2021 #29,762 Antalya bölgesinde ormanlarda hep nöbet tutuluyormuş Akdeniz bölgesini hep yakacaz demiş şerefsizler inşallah Rabbim o fırsatı vermez onlara
Antalya bölgesinde ormanlarda hep nöbet tutuluyormuş Akdeniz bölgesini hep yakacaz demiş şerefsizler inşallah Rabbim o fırsatı vermez onlara
Sypnosis Burnumdan Ötesi Uzak Mesafeler... Özel üye 30 Tem 2021 #29,764 Lelis dediki: Antalya bölgesinde ormanlarda hep nöbet tutuluyormuş Akdeniz bölgesini hep yakacaz demiş şerefsizler inşallah Rabbim o fırsatı vermez onlara Genişletmek için tıklayın... Kim bunlar???
Lelis dediki: Antalya bölgesinde ormanlarda hep nöbet tutuluyormuş Akdeniz bölgesini hep yakacaz demiş şerefsizler inşallah Rabbim o fırsatı vermez onlara Genişletmek için tıklayın... Kim bunlar???
Enda Neylersin!!! V.I.P 30 Tem 2021 #29,765 Sypnosis dediki: Kim bunlar??? Genişletmek için tıklayın... Halk nöbet tutuyormuş ormanlık alanlarda
Enda Neylersin!!! V.I.P 30 Tem 2021 #29,766 Yine yakmışlar bir yerleri karşı dağda dumanlar var evvelde bir kaç kez helikopter geçti şüphelenmiştim
Yine yakmışlar bir yerleri karşı dağda dumanlar var evvelde bir kaç kez helikopter geçti şüphelenmiştim
Enda Neylersin!!! V.I.P 31 Tem 2021 #29,768 Yasin - Fetih süresi zinciri oluştursak kimler katılırdı acaba bu günleri Rabbimin izniyle dualarla aşacaz başka çaremiz yok
Yasin - Fetih süresi zinciri oluştursak kimler katılırdı acaba bu günleri Rabbimin izniyle dualarla aşacaz başka çaremiz yok
yilmaz27 Ne Mutlu Türküm Diyene Site Yetkilisi Süper Moderatör GALATASARAY 31 Tem 2021 #29,769 okudum bile
Enda Neylersin!!! V.I.P 31 Tem 2021 #29,770 yilmaz27 dediki: okudum bile Genişletmek için tıklayın... Ne kadar çabuk