KuMRu Sessize aldım dünyayı huzuru dinliyorum 🌼 Özel üye 2 Ags 2021 #29,781 Yemek yapmasam da kavun mu yesek
Enda Neylersin!!! V.I.P 2 Ags 2021 #29,782 Memleketim de yanıyor buralarda yanıyor yine duman her yer
Enda Neylersin!!! V.I.P 2 Ags 2021 #29,783 İçim kan ağlıyor kan memleketim yanıyor buralar yanıyor her yer yangın yeri ,insanlar ağlıyor hayvanlar can veriyor
İçim kan ağlıyor kan memleketim yanıyor buralar yanıyor her yer yangın yeri ,insanlar ağlıyor hayvanlar can veriyor
Enda Neylersin!!! V.I.P 2 Ags 2021 #29,785 Bir bakıyorum Ferşat engelli bir bakıyorum engelsiz çözemedim ki
yilmaz27 Ne Mutlu Türküm Diyene Site Yetkilisi Süper Moderatör GALATASARAY 2 Ags 2021 #29,787 Tali ve muhteşem uykun olsun
YoRuMSuZ Biz işimize bakalım... 4 Ags 2021 #29,789 Nasıl olurda üyelerimize otomatik bildirim mesajı gönderme sistemini kapatırım ben yaa
merakettim Homo Sapiens Sapiens Özel üye 4 Ags 2021 #29,790 YoRuMSuZ dediki: Nasıl olurda üyelerimize otomatik bildirim mesajı gönderme sistemini kapatırım ben yaa Genişletmek için tıklayın... Hocam bunların bir-ikisini sallandıracaksın, bak bakalım bidaha yapıyor mu
YoRuMSuZ dediki: Nasıl olurda üyelerimize otomatik bildirim mesajı gönderme sistemini kapatırım ben yaa Genişletmek için tıklayın... Hocam bunların bir-ikisini sallandıracaksın, bak bakalım bidaha yapıyor mu