merakettim Homo Sapiens Sapiens Özel üye 4 Ags 2021 #29,791 YoRuMSuZ dediki: Nasıl olurda üyelerimize otomatik bildirim mesajı gönderme sistemini kapatırım ben yaa Genişletmek için tıklayın... Yalnız sistemin adına da ayrıca aşık oldum. Dünyayı kurtaran adamda bu kadar havalı isim yok ya
YoRuMSuZ dediki: Nasıl olurda üyelerimize otomatik bildirim mesajı gönderme sistemini kapatırım ben yaa Genişletmek için tıklayın... Yalnız sistemin adına da ayrıca aşık oldum. Dünyayı kurtaran adamda bu kadar havalı isim yok ya
-araz- EYVALLAH... V.I.P 4 Ags 2021 #29,792 @yilmaz27 nin bu yeni avatarı bana @jeriko yu anımsatıyor
KaderKatibi Dürüstlük insanın kartvizitidir, Matbaada basılmaz Özel üye 4 Ags 2021 #29,793 Benimki geliyor yemeğe gideyim
merakettim Homo Sapiens Sapiens Özel üye 4 Ags 2021 #29,794 Forumda bazı kısımlarda 2019 sonu ve 2020 sonu arası yok sanki. Yada bana öyle geldi.
-araz- EYVALLAH... V.I.P 4 Ags 2021 #29,795 KaderKatibi dediki: Benimki geliyor yemeğe gideyim Genişletmek için tıklayın... Seninki kim kim abi ben merak ederim boyle seyleri
KaderKatibi dediki: Benimki geliyor yemeğe gideyim Genişletmek için tıklayın... Seninki kim kim abi ben merak ederim boyle seyleri
KaderKatibi Dürüstlük insanın kartvizitidir, Matbaada basılmaz Özel üye 5 Ags 2021 #29,796 -araz- dediki: Seninki kim kim abi ben merak ederim boyle seyleri Genişletmek için tıklayın... Ha haaa yahu kim olacak bacım yanımda çalışan kişi Daha senin düşündüğün kadar ilerliyemedim
-araz- dediki: Seninki kim kim abi ben merak ederim boyle seyleri Genişletmek için tıklayın... Ha haaa yahu kim olacak bacım yanımda çalışan kişi Daha senin düşündüğün kadar ilerliyemedim
KaderKatibi Dürüstlük insanın kartvizitidir, Matbaada basılmaz Özel üye 5 Ags 2021 #29,798 İnsanların arkasından konuşmak çok ayıp, sorunun varsa onu yüzüne söyle ki çözüm bulsun.
-araz- EYVALLAH... V.I.P 5 Ags 2021 #29,799 Uzun zaman oldu uzun uzadıya konusmayali eskiden saatleri devirirdik oysa
yilmaz27 Ne Mutlu Türküm Diyene Site Yetkilisi Süper Moderatör GALATASARAY 5 Ags 2021 #29,800 @-araz- istedikten sonra saatler cok cabuk gecer burda