Simurg 😉 Özel üye 10 Ags 2021 #29,862 Sypnosis dediki: uykusuzluğum tuttu şimdi de Genişletmek için tıklayın... Benim için o kadar rutin bir durum ki hiç yabancı değilim bu duruma Düşünceme gelince; karşıdakine önem verdikçe karşı tarafta önemsizleşebiliyorsunuz gibi bir şeyler oluyo gibi gibi yaa
Sypnosis dediki: uykusuzluğum tuttu şimdi de Genişletmek için tıklayın... Benim için o kadar rutin bir durum ki hiç yabancı değilim bu duruma Düşünceme gelince; karşıdakine önem verdikçe karşı tarafta önemsizleşebiliyorsunuz gibi bir şeyler oluyo gibi gibi yaa
YoRuMSuZ Biz işimize bakalım... 10 Ags 2021 #29,863 Acaba diyorum bunca yıldır anlatamadık mı tarzımızı ve düşüncelerimizi ?
merakettim Homo Sapiens Sapiens Özel üye 10 Ags 2021 #29,866 İnsan bazen söyleyeceklerinden vazgeçebilmeli ve bazen söylenmemesi gereken şeyleri söyleyebilmeli.
yilmaz27 Ne Mutlu Türküm Diyene Site Yetkilisi Süper Moderatör GALATASARAY 10 Ags 2021 #29,867 merakettim dediki: İnsan bazen söyleyeceklerinden vazgeçebilmeli ve bazen söylenmemesi gereken şeyleri söyleyebilmeli. Genişletmek için tıklayın... sende öyle yap kim seni engelleye bilir özgürce dogmadikmi özgürcede yasariz yasadigimizdada karsidakine karsi saygili olarak cünki unutmamak gerek ayni sartlar onada gecerli yani özgür insan
merakettim dediki: İnsan bazen söyleyeceklerinden vazgeçebilmeli ve bazen söylenmemesi gereken şeyleri söyleyebilmeli. Genişletmek için tıklayın... sende öyle yap kim seni engelleye bilir özgürce dogmadikmi özgürcede yasariz yasadigimizdada karsidakine karsi saygili olarak cünki unutmamak gerek ayni sartlar onada gecerli yani özgür insan
Simurg 😉 Özel üye 10 Ags 2021 #29,868 Tekrar karantina günlerine mi döneceğiz yoksa ? diye düşünüyorum
-araz- EYVALLAH... V.I.P 11 Ags 2021 #29,870 Su an su saatte biraz daha uyuyor olmam lazımdı.beynime kara kara dusunceleri koydu ve gitti.