merakettim Homo Sapiens Sapiens Özel üye 17 Ags 2021 #29,881 İnsan sosyal bir varlık. Belki de en büyük zaafımız budur.
DELİBALTA Muharrem Öyle bir geçer zaman ki! V.I.P 17 Ags 2021 #29,882 Makam yükseldikçe, daha alçakgönüllü olmalı, olabilmeli insan... Ama maalesef, maalesef... ( Lafımız, kendini bilen, mütevazı insanlara, değil )
Makam yükseldikçe, daha alçakgönüllü olmalı, olabilmeli insan... Ama maalesef, maalesef... ( Lafımız, kendini bilen, mütevazı insanlara, değil )
yesim434 Hırçın Karadeniz Kızı Biricik Yeşim AdminE 17 Ags 2021 #29,883 Hiç bir şey düşünecek ne dermanim var nede. Gücüm ama. Bu böyle olmayacak kendimi. Bir nevi düşünmem gerek artık.yaş ilerliyor günden güne. Artık buna dur. Deme zamanı geldi ve geçiyor Son düzenleme: 17 Ags 2021
Hiç bir şey düşünecek ne dermanim var nede. Gücüm ama. Bu böyle olmayacak kendimi. Bir nevi düşünmem gerek artık.yaş ilerliyor günden güne. Artık buna dur. Deme zamanı geldi ve geçiyor
Asi Kız Beşiktaş -asi ama bir o kadar da polyanna Site Yetkilisi Moderatör 17 Ags 2021 #29,884 Umarım beğenir
KaderKatibi Dürüstlük insanın kartvizitidir, Matbaada basılmaz Özel üye 17 Ags 2021 #29,885 İzine ayrılmadan önceki son nöbetimin iş yükü gerçekten gözlerimi yaşarttı (!)
nazenin MiKRoSKoBiKCaNLı Özel üye 17 Ags 2021 #29,886 KaderKatibi dediki: İzine ayrılmadan önceki son nöbetimin iş yükü gerçekten gözlerimi yaşarttı (!) Genişletmek için tıklayın... Allah kolaylık versin abi
KaderKatibi dediki: İzine ayrılmadan önceki son nöbetimin iş yükü gerçekten gözlerimi yaşarttı (!) Genişletmek için tıklayın... Allah kolaylık versin abi
Simurg 😉 Özel üye FENERBAHÇE 18 Ags 2021 #29,887 Güzel şeyler düşünüyorum her durumdan iyi bir şeyler görmek gerektiğini düşünmeye çalışıyorum...
Enda Neylersin!!! V.I.P 18 Ags 2021 #29,890 Bir mesaj yazdın aklımı aldın iyi ki akşam yazdıklarını görmemişim yoksa sabahı sabah ederdim ya Şimdi nasıl acaba bir cevap verse
Bir mesaj yazdın aklımı aldın iyi ki akşam yazdıklarını görmemişim yoksa sabahı sabah ederdim ya Şimdi nasıl acaba bir cevap verse