merakettim Homo Sapiens Sapiens Özel üye 18 Ags 2021 #29,891 Az önce güzel bir şiir okudum forumda. Bak ben ve şiir düşün yani. Duygu yükselişleri ve konu hoşuma gitti ama yazar ile aynı görüşleri paylaşmıyorum. Konunun altına yazıp motivasyonu düşürmek istemedim ama içimde de kalmasın.
Az önce güzel bir şiir okudum forumda. Bak ben ve şiir düşün yani. Duygu yükselişleri ve konu hoşuma gitti ama yazar ile aynı görüşleri paylaşmıyorum. Konunun altına yazıp motivasyonu düşürmek istemedim ama içimde de kalmasın.
YoRuMSuZ Biz işimize bakalım... TRABZONSPOR 18 Ags 2021 #29,892 Her şeyin yoluna gireceğine dair inancımı niye yitirdim ben ya
merakettim Homo Sapiens Sapiens Özel üye 19 Ags 2021 #29,893 Forumda "story" gibi bişey tutar mı acaba
-araz- EYVALLAH... V.I.P 19 Ags 2021 #29,895 Bu bilgisayarcilarin kafasi gerçekten normal degil.daha once farkliliklarini farkediyordum ama bugun cok emin oldum.
Bu bilgisayarcilarin kafasi gerçekten normal degil.daha once farkliliklarini farkediyordum ama bugun cok emin oldum.
Artemis Özel Üye Özel üye 20 Ags 2021 #29,896 genel bir bakım yapmadan uyuyamıyorum demekki ben alışkanlık olmuş
nazenin MiKRoSKoBiKCaNLı Özel üye 26 Ags 2021 #29,897 Her muhabbet sonrası uykum kaçıyor çünkü neler konuştuk onları düşünüyorum
merakettim Homo Sapiens Sapiens Özel üye 26 Ags 2021 #29,898 nazenin dediki: Her muhabbet sonrası uykum kaçıyor çünkü neler konuştuk onları düşünüyorum Genişletmek için tıklayın... "Öyle dediğinde ben de şöyle deseydim" dediğin de oluyor mu? Ne yesem acaba diye düşünüyorudum ki bu baktım nodle var. Daha dikkatli beslenmem lazım. Yarın bi değişiklik yapıp makarna yiyecem
nazenin dediki: Her muhabbet sonrası uykum kaçıyor çünkü neler konuştuk onları düşünüyorum Genişletmek için tıklayın... "Öyle dediğinde ben de şöyle deseydim" dediğin de oluyor mu? Ne yesem acaba diye düşünüyorudum ki bu baktım nodle var. Daha dikkatli beslenmem lazım. Yarın bi değişiklik yapıp makarna yiyecem
yesim434 Hırçın Karadeniz Kızı Biricik Yeşim AdminE 26 Ags 2021 #29,899 Düşüncelerimde yanılmıyorum kesinlikle ve emin bir yola doğru ilerliyorum