yesim434 Hırçın Karadeniz Kızı Biricik Yeşim AdminE 26 Ags 2021 #29,901 Sen kendini ne sanıyorsun sanki bana bulunmaz Hint kumaşı sin unutma ki sen giderken ben geri geliyordum...
Sen kendini ne sanıyorsun sanki bana bulunmaz Hint kumaşı sin unutma ki sen giderken ben geri geliyordum...
merakettim Homo Sapiens Sapiens Özel üye 26 Ags 2021 #29,902 yesim434 dediki: Düşüncelerimde yanılmıyorum kesinlikle ve emin bir yola doğru ilerliyorum Genişletmek için tıklayın... yesim434 dediki: Sen kendini ne sanıyorsun sanki bana bulunmaz Hint kumaşı sin unutma ki sen giderken ben geri geliyordum... Genişletmek için tıklayın... Yaklaşık 10 saat içinde doğruları görebildiğiniz için tebrik ederim
yesim434 dediki: Düşüncelerimde yanılmıyorum kesinlikle ve emin bir yola doğru ilerliyorum Genişletmek için tıklayın... yesim434 dediki: Sen kendini ne sanıyorsun sanki bana bulunmaz Hint kumaşı sin unutma ki sen giderken ben geri geliyordum... Genişletmek için tıklayın... Yaklaşık 10 saat içinde doğruları görebildiğiniz için tebrik ederim
yesim434 Hırçın Karadeniz Kızı Biricik Yeşim AdminE 26 Ags 2021 #29,903 merakettim dediki: Yaklaşık 10 saat içinde doğruları görebildiğiniz için tebrik ederim Genişletmek için tıklayın... Merakli emin ol ben her daim.dogrulari görmüştür üm ama bazen görüp te görmemezlikten. Duyup duymamazlıktan gelmek gerekiyor Tabiki bir an önce evime gitmek
merakettim dediki: Yaklaşık 10 saat içinde doğruları görebildiğiniz için tebrik ederim Genişletmek için tıklayın... Merakli emin ol ben her daim.dogrulari görmüştür üm ama bazen görüp te görmemezlikten. Duyup duymamazlıktan gelmek gerekiyor Tabiki bir an önce evime gitmek
Asi Kız Beşiktaş -asi ama bir o kadar da polyanna Site Yetkilisi Moderatör 26 Ags 2021 #29,904 Uzaklara çok uzaklara...
nazenin MiKRoSKoBiKCaNLı Özel üye 26 Ags 2021 #29,905 yesim434 dediki: Merakli emin ol ben her daim.dogrulari görmüştür üm ama bazen görüp te görmemezlikten. Duyup duymamazlıktan gelmek gerekiyor Tabiki bir an önce evime gitmek Genişletmek için tıklayın... Ben her olaya Fransız kalıyorum bana da söyleyin bende meraklıyım
yesim434 dediki: Merakli emin ol ben her daim.dogrulari görmüştür üm ama bazen görüp te görmemezlikten. Duyup duymamazlıktan gelmek gerekiyor Tabiki bir an önce evime gitmek Genişletmek için tıklayın... Ben her olaya Fransız kalıyorum bana da söyleyin bende meraklıyım
Simurg 😉 Özel üye FENERBAHÇE 27 Ags 2021 #29,906 Bazı şeyler anlaşılmaz yaşanır derlerdi de inanmazdım şimdi inanmak gerektiğini düşünüyorum
yesim434 Hırçın Karadeniz Kızı Biricik Yeşim AdminE 27 Ags 2021 #29,907 nazenin dediki: Ben her olaya Fransız kalıyorum bana da söyleyin bende meraklıyım Genişletmek için tıklayın... ) En dogrusunu yapiyorsun bence yavastann gözler kapaniyor yesim sen git artik diyor
nazenin dediki: Ben her olaya Fransız kalıyorum bana da söyleyin bende meraklıyım Genişletmek için tıklayın... ) En dogrusunu yapiyorsun bence yavastann gözler kapaniyor yesim sen git artik diyor
yilmaz27 Ne Mutlu Türküm Diyene Site Yetkilisi Süper Moderatör GALATASARAY 27 Ags 2021 #29,908 Kendime bir kahve alayimmi Ah ah bide derler kahve makinesi otomatik ne anladım illa yerimden kalkmam gerek ne anladım onca parayı kahve otomatiğe verdim anlamadim
Kendime bir kahve alayimmi Ah ah bide derler kahve makinesi otomatik ne anladım illa yerimden kalkmam gerek ne anladım onca parayı kahve otomatiğe verdim anlamadim
YoRuMSuZ Biz işimize bakalım... TRABZONSPOR 30 Ags 2021 #29,909 Bazı şeylerin kıymetini bilmek lazım, egolarınızın esiri olmamalısınız diye düşünüyorum.