nazenin MiKRoSKoBiKCaNLı Özel üye 6 Eyl 2021 #29,921 Coolumsu dediki: Moderatör olmak için nereye başvuru yapılıyor arkadaşlar bu forumda Genişletmek için tıklayın... @YoRuMSuZ a
Coolumsu dediki: Moderatör olmak için nereye başvuru yapılıyor arkadaşlar bu forumda Genişletmek için tıklayın... @YoRuMSuZ a
-araz- EYVALLAH... V.I.P 6 Eyl 2021 #29,923 onu cok ıyı anlıyorum.bana artık normal gelmeye basladı bu durm
KaderKatibi Dürüstlük insanın kartvizitidir, Matbaada basılmaz Özel üye 7 Eyl 2021 #29,924 Arkadaşlara kalsa bu netle kesin mülakata kalırsın, yinede emin değilim; genç zehir gibi gençler var onların arasından sıyrılmak kolay olmayacak. Herşeyin hayırlısı olsun.
Arkadaşlara kalsa bu netle kesin mülakata kalırsın, yinede emin değilim; genç zehir gibi gençler var onların arasından sıyrılmak kolay olmayacak. Herşeyin hayırlısı olsun.
BaYBiLgE Özel Üye Özel üye 10 Eyl 2021 #29,925 sanki anlayacakta bana şöyle kaş altı bir bakış atacakmış gibi hissediyorum,yada beklentim tam bu yönde ..olmaz mı acaba ??bak artık )))))
sanki anlayacakta bana şöyle kaş altı bir bakış atacakmış gibi hissediyorum,yada beklentim tam bu yönde ..olmaz mı acaba ??bak artık )))))
-araz- EYVALLAH... V.I.P 10 Eyl 2021 #29,926 vEzİr dediki: sanki anlayacakta bana şöyle kaş altı bir bakış atacakmış gibi hissediyorum,yada beklentim tam bu yönde ..olmaz mı acaba ??bak artık ))))) Genişletmek için tıklayın... Olabilir neden olmasin
vEzİr dediki: sanki anlayacakta bana şöyle kaş altı bir bakış atacakmış gibi hissediyorum,yada beklentim tam bu yönde ..olmaz mı acaba ??bak artık ))))) Genişletmek için tıklayın... Olabilir neden olmasin
BaYBiLgE Özel Üye Özel üye 10 Eyl 2021 #29,927 -araz- dediki: Olabilir neden olmasin Genişletmek için tıklayın... hayat olur tabi de..ne bilim ya
KaderKatibi Dürüstlük insanın kartvizitidir, Matbaada basılmaz Özel üye 11 Eyl 2021 #29,928 Tanıdıklara aşı olun diyordum bir kısmı olmadı şimdide ahlanıp vahlanıyorlar hasta oldular diye. Tedbir bizden takdir Allahtan
Tanıdıklara aşı olun diyordum bir kısmı olmadı şimdide ahlanıp vahlanıyorlar hasta oldular diye. Tedbir bizden takdir Allahtan
YoRuMSuZ Biz işimize bakalım... TRABZONSPOR 12 Eyl 2021 #29,929 72 saat içinde 2300 km yol yapabilir miyim diye düşünmeden edemiyorum.
yilmaz27 Ne Mutlu Türküm Diyene Site Yetkilisi Süper Moderatör GALATASARAY 12 Eyl 2021 #29,930 YoRuMSuZ dediki: 72 saat içinde 2300 km yol yapabilir miyim diye düşünmeden edemiyorum. Genişletmek için tıklayın... Edebilirsin ben 35 saate 3500 km gidebildim senin daha çok zamanın var
YoRuMSuZ dediki: 72 saat içinde 2300 km yol yapabilir miyim diye düşünmeden edemiyorum. Genişletmek için tıklayın... Edebilirsin ben 35 saate 3500 km gidebildim senin daha çok zamanın var