BaYBiLgE Özel Üye Özel üye 21 Eyl 2021 #29,941 şu patik çorabıda kim giyer dediğim günden beri patik çorap giyiyorum..
Asi Kız Beşiktaş -asi ama bir o kadar da polyanna Site Yetkilisi Moderatör 22 Eyl 2021 #29,944 Sonbahar gelmiş hoş gelmiş
BaYBiLgE Özel Üye Özel üye 22 Eyl 2021 #29,948 AyLiz dediki: Arasam mı bir daha Genişletmek için tıklayın... her türlü pişman olacağın bir durumsa ara ve öyle pişman ol..)))
AyLiz dediki: Arasam mı bir daha Genişletmek için tıklayın... her türlü pişman olacağın bir durumsa ara ve öyle pişman ol..)))
Enda Neylersin!!! V.I.P 22 Eyl 2021 #29,949 vEzİr dediki: her türlü pişman olacağın bir durumsa ara ve öyle pişman ol..))) Genişletmek için tıklayın... Aradım ve pişman oldum
vEzİr dediki: her türlü pişman olacağın bir durumsa ara ve öyle pişman ol..))) Genişletmek için tıklayın... Aradım ve pişman oldum
BaYBiLgE Özel Üye Özel üye 22 Eyl 2021 #29,950 AyLiz dediki: Aradım ve pişman oldum Genişletmek için tıklayın... zamanla elimden geleni yaptım deme hakkını aldın ama..))
AyLiz dediki: Aradım ve pişman oldum Genişletmek için tıklayın... zamanla elimden geleni yaptım deme hakkını aldın ama..))