zevzek zevzek® Özel üye 1 Hzr 2022 #30,861 Tatlı Cadı dediki: Tutuklamışlar onları eşim öyle dedi Genişletmek için tıklayın... Önce mülteci diye haber yapıldı. Sonra türk olduğu şuan Pakistan asıllı Türk deniyor.. dili, dini, ırkı yok ama ..kaza geliyorum dedi..
Tatlı Cadı dediki: Tutuklamışlar onları eşim öyle dedi Genişletmek için tıklayın... Önce mülteci diye haber yapıldı. Sonra türk olduğu şuan Pakistan asıllı Türk deniyor.. dili, dini, ırkı yok ama ..kaza geliyorum dedi..
Tatlı Cadı 🌼🌼🌼 Yarışma Birincisi Özel üye 1 Hzr 2022 #30,862 Kaza mı Allah belalarını versin onların pislikler ordan çoluk çocukta geçiyordur nasıl bir tranva düsünsene
Kaza mı Allah belalarını versin onların pislikler ordan çoluk çocukta geçiyordur nasıl bir tranva düsünsene
Tatlı Cadı 🌼🌼🌼 Yarışma Birincisi Özel üye 1 Hzr 2022 #30,864 YoRuMSuZ dediki: En bonkör üyenin @Tatlı Cadı olduğunu düşünüyorum Genişletmek için tıklayın... Evet o benim öyleyim yoksa simdi ye m tavan yapmıştı
YoRuMSuZ dediki: En bonkör üyenin @Tatlı Cadı olduğunu düşünüyorum Genişletmek için tıklayın... Evet o benim öyleyim yoksa simdi ye m tavan yapmıştı
zevzek zevzek® Özel üye 1 Hzr 2022 #30,865 Tatlı Cadı dediki: Kaza mı Allah belalarını versin onların pislikler ordan çoluk çocukta geçiyordur nasıl bir tranva düsünsene Genişletmek için tıklayın... Herşeyden önemlisi tepkisizlik hissizlik.normal kabul etmek.
Tatlı Cadı dediki: Kaza mı Allah belalarını versin onların pislikler ordan çoluk çocukta geçiyordur nasıl bir tranva düsünsene Genişletmek için tıklayın... Herşeyden önemlisi tepkisizlik hissizlik.normal kabul etmek.
zevzek zevzek® Özel üye 1 Hzr 2022 #30,867 YoRuMSuZ dediki: En bonkör üyenin @Tatlı Cadı olduğunu düşünüyorum Genişletmek için tıklayın... Bana bugün hem kahve hem bayrağımızı ısmarladı ben ikna oldum
YoRuMSuZ dediki: En bonkör üyenin @Tatlı Cadı olduğunu düşünüyorum Genişletmek için tıklayın... Bana bugün hem kahve hem bayrağımızı ısmarladı ben ikna oldum
Tatlı Cadı 🌼🌼🌼 Yarışma Birincisi Özel üye 1 Hzr 2022 #30,868 zevzek dediki: Bana bugün hem kahve hem bayrağımızı ısmarladı ben ikna oldum Genişletmek için tıklayın... Şimdi herkez isterse ben sana sorarım ama Yok kalmadı neyin taze bitti
zevzek dediki: Bana bugün hem kahve hem bayrağımızı ısmarladı ben ikna oldum Genişletmek için tıklayın... Şimdi herkez isterse ben sana sorarım ama Yok kalmadı neyin taze bitti
Tatlı Cadı 🌼🌼🌼 Yarışma Birincisi Özel üye 1 Hzr 2022 #30,869 Uyumayı düşünüyorum artık yarın direksiyon dersim var vınvın yapıcam Esnemekten gözümden yaş geldi
Asi Kız Beşiktaş -asi ama bir o kadar da polyanna Site Yetkilisi Moderatör 1 Hzr 2022 #30,870 Hangi devirdeyiz yaa birde organ mafyası çıktı başımıza