YoRuMSuZ Biz işimize bakalım... 1 Hzr 2022 #30,871 Asi Kız dediki: Hangi devirdeyiz yaa birde organ mafyası çıktı başımıza Genişletmek için tıklayın... "Neler oluyor orada?" diye düşünüyorum.
Asi Kız dediki: Hangi devirdeyiz yaa birde organ mafyası çıktı başımıza Genişletmek için tıklayın... "Neler oluyor orada?" diye düşünüyorum.
Asi Kız Beşiktaş -asi ama bir o kadar da polyanna Site Yetkilisi Moderatör 1 Hzr 2022 #30,872 Bu sıralar böyle söylentiler var kadın kılığına girip küçük çocukları kaçırıyolarmış
YoRuMSuZ Biz işimize bakalım... 1 Hzr 2022 #30,873 Söylentilerden öte bunların önüne geçilmesi gerektiğini düşünüyorum, ilginç bir dönemden geçtiğimizi düşünüyorum.
Söylentilerden öte bunların önüne geçilmesi gerektiğini düşünüyorum, ilginç bir dönemden geçtiğimizi düşünüyorum.
Asi Kız Beşiktaş -asi ama bir o kadar da polyanna Site Yetkilisi Moderatör 1 Hzr 2022 #30,874 Yakalanmış diye duydum. Böylelerin asıl sen sökeceksin ciğerini ne günahı var o yavrucakların Asi Kız dediki: Bu sıralar böyle söylentiler var kadın kılığına girip küçük çocukları kaçırıyolarmış Genişletmek için tıklayın...
Yakalanmış diye duydum. Böylelerin asıl sen sökeceksin ciğerini ne günahı var o yavrucakların Asi Kız dediki: Bu sıralar böyle söylentiler var kadın kılığına girip küçük çocukları kaçırıyolarmış Genişletmek için tıklayın...
Asi Kız Beşiktaş -asi ama bir o kadar da polyanna Site Yetkilisi Moderatör 1 Hzr 2022 #30,875 YoRuMSuZ dediki: Söylentilerden öte bunların önüne geçilmesi gerektiğini düşünüyorum, ilginç bir dönemden geçtiğimizi düşünüyorum. Genişletmek için tıklayın... Cidden öyle rahat rahat dolaşamıyor çocuklar bizim burda tedirgin anneleri
YoRuMSuZ dediki: Söylentilerden öte bunların önüne geçilmesi gerektiğini düşünüyorum, ilginç bir dönemden geçtiğimizi düşünüyorum. Genişletmek için tıklayın... Cidden öyle rahat rahat dolaşamıyor çocuklar bizim burda tedirgin anneleri
zevzek zevzek® Özel üye 1 Hzr 2022 #30,876 YoRuMSuZ dediki: Söylentilerden öte bunların önüne geçilmesi gerektiğini düşünüyorum, ilginç bir dönemden geçtiğimizi düşünüyorum. Genişletmek için tıklayın... Son derece ilginç ve adım adım yaklaşan büyük bir şey var gibi ama bu seferki sanki hiç birine benzemeyicek.
YoRuMSuZ dediki: Söylentilerden öte bunların önüne geçilmesi gerektiğini düşünüyorum, ilginç bir dönemden geçtiğimizi düşünüyorum. Genişletmek için tıklayın... Son derece ilginç ve adım adım yaklaşan büyük bir şey var gibi ama bu seferki sanki hiç birine benzemeyicek.
Asi Kız Beşiktaş -asi ama bir o kadar da polyanna Site Yetkilisi Moderatör 1 Hzr 2022 #30,877 Bu sıcakta siyah giydiğime inanamıyorum
zevzek zevzek® Özel üye 1 Hzr 2022 #30,878 Asi Kız dediki: Bu sıcakta siyah giydiğime inanamıyorum Genişletmek için tıklayın... İsmine uyumlu ama )
Asi Kız dediki: Bu sıcakta siyah giydiğime inanamıyorum Genişletmek için tıklayın... İsmine uyumlu ama )
Asi Kız Beşiktaş -asi ama bir o kadar da polyanna Site Yetkilisi Moderatör 1 Hzr 2022 #30,879 Çok sıcak ama zevzek dediki: İsmine uyumlu ama ) Genişletmek için tıklayın...
Tatlı Cadı 🌼🌼🌼 Yarışma Birincisi Özel üye 1 Hzr 2022 #30,880 Asi Kız dediki: Bu sıcakta siyah giydiğime inanamıyorum Genişletmek için tıklayın... Aynı hatayı bende yaptım
Asi Kız dediki: Bu sıcakta siyah giydiğime inanamıyorum Genişletmek için tıklayın... Aynı hatayı bende yaptım