BaYBiLgE Özel Üye Özel üye 13 Hzr 2022 #31,041 sol elimde başlayan ağrı kolumu geçti omuzuma kadar geldi,hedef neresi acaba..???
Enda Neylersin!!! V.I.P 13 Hzr 2022 #31,042 CeSuRbEy dediki: sol elimde başlayan ağrı kolumu geçti omuzuma kadar geldi,hedef neresi acaba..??? Genişletmek için tıklayın... Sana da çok geçmiş olsun
CeSuRbEy dediki: sol elimde başlayan ağrı kolumu geçti omuzuma kadar geldi,hedef neresi acaba..??? Genişletmek için tıklayın... Sana da çok geçmiş olsun
BaYBiLgE Özel Üye Özel üye 13 Hzr 2022 #31,043 Enda dediki: Sana da çok geçmiş olsun Genişletmek için tıklayın... oradaki da başka birisinin daha rahatsız olduğunu işaret ediyor..kim acaba..??
Enda dediki: Sana da çok geçmiş olsun Genişletmek için tıklayın... oradaki da başka birisinin daha rahatsız olduğunu işaret ediyor..kim acaba..??
Enda Neylersin!!! V.I.P 13 Hzr 2022 #31,044 Bu huzursuzluk beni bitirecek artık doktora gitmek iyice şart oldu önce bi kan verecem
Enda Neylersin!!! V.I.P 13 Hzr 2022 #31,045 CeSuRbEy dediki: oradaki da başka birisinin daha rahatsız olduğunu işaret ediyor..kim acaba..?? Genişletmek için tıklayın... Bilmem kim
CeSuRbEy dediki: oradaki da başka birisinin daha rahatsız olduğunu işaret ediyor..kim acaba..?? Genişletmek için tıklayın... Bilmem kim
BaYBiLgE Özel Üye Özel üye 13 Hzr 2022 #31,046 Enda dediki: Bilmem kim Genişletmek için tıklayın... buradada kinaye sezdim..
Enda Neylersin!!! V.I.P 13 Hzr 2022 #31,047 CeSuRbEy dediki: buradada kinaye sezdim.. Genişletmek için tıklayın... Bende
BaYBiLgE Özel Üye Özel üye 13 Hzr 2022 #31,048 Enda dediki: Bende Genişletmek için tıklayın... o zaman sen rahatsızdın bir yerlerede yazdın ama ben bunu belliki görmedim..dediğim gibiyse çokkk geçmiş olsun diyorum sanadaaa...
Enda dediki: Bende Genişletmek için tıklayın... o zaman sen rahatsızdın bir yerlerede yazdın ama ben bunu belliki görmedim..dediğim gibiyse çokkk geçmiş olsun diyorum sanadaaa...
Enda Neylersin!!! V.I.P 13 Hzr 2022 #31,049 CeSuRbEy dediki: o zaman sen rahatsızdın bir yerlerede yazdın ama ben bunu belliki görmedim..dediğim gibiyse çokkk geçmiş olsun diyorum sanadaaa... Genişletmek için tıklayın... Evet ben de rahatsızım ya hem de bir tane de değil başımdaki dert
CeSuRbEy dediki: o zaman sen rahatsızdın bir yerlerede yazdın ama ben bunu belliki görmedim..dediğim gibiyse çokkk geçmiş olsun diyorum sanadaaa... Genişletmek için tıklayın... Evet ben de rahatsızım ya hem de bir tane de değil başımdaki dert
yesim434 Hırçın Karadeniz Kızı Biricik Yeşim AdminE 13 Hzr 2022 #31,050 Kimse gözüme yumruk atmadı ama bu nedir sanki