zevzek zevzek® Özel üye 13 Hzr 2022 #31,061 Tatlı Cadı dediki: Abi sen köprünün karışındasın orda fiyatlar bu tarafa göre ztn hep kazık yani alışkın olman lazım Avrupa yakası oraya nazaran daha ucuz Genişletmek için tıklayın... Nasıl ucuz yahu Anadolu yakası oldum olası uygundur fiyat kira olarak karşıya göre
Tatlı Cadı dediki: Abi sen köprünün karışındasın orda fiyatlar bu tarafa göre ztn hep kazık yani alışkın olman lazım Avrupa yakası oraya nazaran daha ucuz Genişletmek için tıklayın... Nasıl ucuz yahu Anadolu yakası oldum olası uygundur fiyat kira olarak karşıya göre
Tatlı Cadı 🌼🌼🌼 Yarışma Birincisi Özel üye 13 Hzr 2022 #31,062 İyimisin abi sen nasıl uygun senin fiyatlardan haberin yok galiba
zevzek zevzek® Özel üye 13 Hzr 2022 #31,063 Tatlı Cadı dediki: İyimisin abi sen nasıl uygun senin fiyatlardan haberin yok galiba Genişletmek için tıklayın... Bence senin yok metroyu 2.5 sattına göre
Tatlı Cadı dediki: İyimisin abi sen nasıl uygun senin fiyatlardan haberin yok galiba Genişletmek için tıklayın... Bence senin yok metroyu 2.5 sattına göre
Enda Neylersin!!! V.I.P 14 Hzr 2022 #31,067 Bu halim herkese yansır oldu herkesi üzer oldum bir toparlansaydım atlatsaydım başka bir şey istemiyorum son iki gündür iyice zorladı
Bu halim herkese yansır oldu herkesi üzer oldum bir toparlansaydım atlatsaydım başka bir şey istemiyorum son iki gündür iyice zorladı
Enda Neylersin!!! V.I.P 14 Hzr 2022 #31,068 zevzek dediki: Ek dosyayı görüntüle 84391 Genişletmek için tıklayın... Paketi hep sen yedin galiba☺
zevzek zevzek® Özel üye 14 Hzr 2022 #31,069 Enda dediki: Paketi hep sen yedin galiba☺ Genişletmek için tıklayın... Yok çekirdekiz biz birini yedim
Enda dediki: Paketi hep sen yedin galiba☺ Genişletmek için tıklayın... Yok çekirdekiz biz birini yedim
Enda Neylersin!!! V.I.P 14 Hzr 2022 #31,070 zevzek dediki: Yok çekirdekiz biz birini yedim Genişletmek için tıklayın... Afiyet bal şeker olsun