TheBiber Yukarı Bak Özel üye 2 Ags 2022 #31,221 galiba birileri özel üye olacak ne güzel dalga geçiyordum
YoRuMSuZ Biz işimize bakalım... 2 Ags 2022 #31,222 TheBiber dediki: galiba birileri özel üye olacak ne güzel dalga geçiyordum Genişletmek için tıklayın... @TheTuz 'u tebrik etmek gerektiğini düşünüyorum
TheBiber dediki: galiba birileri özel üye olacak ne güzel dalga geçiyordum Genişletmek için tıklayın... @TheTuz 'u tebrik etmek gerektiğini düşünüyorum
yilmaz27 Ne Mutlu Türküm Diyene Site Yetkilisi Süper Moderatör 3 Ags 2022 #31,224 TheTuz dediki: Azimli biri olduğumu düşünüyorum Genişletmek için tıklayın... tebrikler @TheTuz
yesim434 Hırçın Karadeniz Kızı Biricik Yeşim AdminE 3 Ags 2022 #31,225 Kediye evlenmek bana dinlenmek yok çalışmaya devam
yilmaz27 Ne Mutlu Türküm Diyene Site Yetkilisi Süper Moderatör 3 Ags 2022 #31,226 meyan kökü yemekten usandım bende diyor um bu Haribo Lakritz <<türkcede ne diye meğer kök yiyormuşum
merakettim Homo Sapiens Sapiens Özel üye 5 Ags 2022 #31,228 yilmaz27 dediki: meyan kökü yemekten usandım bende diyor um bu Haribo Lakritz <<türkcede ne diye meğer kök yiyormuşum Genişletmek için tıklayın... Hocam jelibon verelim. Hem rezervi de bizde
yilmaz27 dediki: meyan kökü yemekten usandım bende diyor um bu Haribo Lakritz <<türkcede ne diye meğer kök yiyormuşum Genişletmek için tıklayın... Hocam jelibon verelim. Hem rezervi de bizde
Tatlı Cadı 🌼🌼🌼 Yarışma Birincisi Özel üye 5 Ags 2022 #31,230 -araz- dediki: evdeki pancarları salata yapmalıyım Genişletmek için tıklayın... Kırmızı pancarsa rendeleyip sarımsaklı yogurt yapabilirsin Yada küp küp doğrayıp azıcık haslayıp yesil salatalara katabilirsin Benim bildiklerim yaptıklarım bunlar varsa bizde tarif alabiliriz
-araz- dediki: evdeki pancarları salata yapmalıyım Genişletmek için tıklayın... Kırmızı pancarsa rendeleyip sarımsaklı yogurt yapabilirsin Yada küp küp doğrayıp azıcık haslayıp yesil salatalara katabilirsin Benim bildiklerim yaptıklarım bunlar varsa bizde tarif alabiliriz