merakettim Homo Sapiens Sapiens Özel üye 11 Ags 2022 #31,241 yilmaz27 dediki: gece sabaha kadar calis sabah isten gel iki saat sonra uyan basina migren girsin ( aksamda geri ise git ( haydi gelde uyu ( Genişletmek için tıklayın... Çoğumuz modern köleleriz
yilmaz27 dediki: gece sabaha kadar calis sabah isten gel iki saat sonra uyan basina migren girsin ( aksamda geri ise git ( haydi gelde uyu ( Genişletmek için tıklayın... Çoğumuz modern köleleriz
yilmaz27 Ne Mutlu Türküm Diyene Site Yetkilisi Süper Moderatör 11 Ags 2022 #31,242 merakettim dediki: Çoğumuz modern köleleriz Genişletmek için tıklayın... bu konuda sana sonuna kadar hak veriyorum tek üzüldügüm insanlik icin verilen mücadelelerin bosa gitmis olmasi
merakettim dediki: Çoğumuz modern köleleriz Genişletmek için tıklayın... bu konuda sana sonuna kadar hak veriyorum tek üzüldügüm insanlik icin verilen mücadelelerin bosa gitmis olmasi
merakettim Homo Sapiens Sapiens Özel üye 11 Ags 2022 #31,243 yilmaz27 dediki: bu konuda sana sonuna kadar hak veriyorum tek üzüldügüm insanlik icin verilen mücadelelerin bosa gitmis olmasi Genişletmek için tıklayın... Keşke tarım devrimini hiç gerçekleştirmeseydik. Hep mamut kovalasaydık.
yilmaz27 dediki: bu konuda sana sonuna kadar hak veriyorum tek üzüldügüm insanlik icin verilen mücadelelerin bosa gitmis olmasi Genişletmek için tıklayın... Keşke tarım devrimini hiç gerçekleştirmeseydik. Hep mamut kovalasaydık.
yilmaz27 Ne Mutlu Türküm Diyene Site Yetkilisi Süper Moderatör 11 Ags 2022 #31,244 merakettim dediki: Keşke tarım devrimini hiç gerçekleştirmeseydik. Hep mamut kovalasaydık. Genişletmek için tıklayın... onca insan yaniliyor olbilirmi yoksa benmi degisik düsünüyorum (
merakettim dediki: Keşke tarım devrimini hiç gerçekleştirmeseydik. Hep mamut kovalasaydık. Genişletmek için tıklayın... onca insan yaniliyor olbilirmi yoksa benmi degisik düsünüyorum (
merakettim Homo Sapiens Sapiens Özel üye 11 Ags 2022 #31,245 yilmaz27 dediki: onca insan yaniliyor olbilirmi yoksa benmi degisik düsünüyorum ( Genişletmek için tıklayın... Hocam bu muhabbetin sonu komünizm. Bak demedi deme
yilmaz27 dediki: onca insan yaniliyor olbilirmi yoksa benmi degisik düsünüyorum ( Genişletmek için tıklayın... Hocam bu muhabbetin sonu komünizm. Bak demedi deme
yilmaz27 Ne Mutlu Türküm Diyene Site Yetkilisi Süper Moderatör 11 Ags 2022 #31,246 merakettim dediki: Hocam bu muhabbetin sonu komünizm. Bak demedi deme Genişletmek için tıklayın... ben onu bunu bilmem ama sosyalist düşünürüm
merakettim dediki: Hocam bu muhabbetin sonu komünizm. Bak demedi deme Genişletmek için tıklayın... ben onu bunu bilmem ama sosyalist düşünürüm
yilmaz27 Ne Mutlu Türküm Diyene Site Yetkilisi Süper Moderatör 11 Ags 2022 #31,247 merakettim dediki: Hocam bu muhabbetin sonu komünizm. Bak demedi deme Genişletmek için tıklayın... iki kelimede çözdün ha sende iyiki hakkimizi aradik
merakettim dediki: Hocam bu muhabbetin sonu komünizm. Bak demedi deme Genişletmek için tıklayın... iki kelimede çözdün ha sende iyiki hakkimizi aradik
merakettim Homo Sapiens Sapiens Özel üye 11 Ags 2022 #31,248 yilmaz27 dediki: iki kelimede çözdün ha sende iyiki hakkimizi aradik Genişletmek için tıklayın... Hocam ülkemiz henüz hakkımızı aramaya müsait değil. Zira terörist ilan edilmek istemiyorum. Kimse alınmasın. Yada alınan alınsın
yilmaz27 dediki: iki kelimede çözdün ha sende iyiki hakkimizi aradik Genişletmek için tıklayın... Hocam ülkemiz henüz hakkımızı aramaya müsait değil. Zira terörist ilan edilmek istemiyorum. Kimse alınmasın. Yada alınan alınsın
yesim434 Hırçın Karadeniz Kızı Biricik Yeşim AdminE 11 Ags 2022 #31,250 Yesim diyete devam )) 2 haftada 4 kilo gitti )) bir 4 daha verirsem süperrrr @TheBiber gec kalma derim
Yesim diyete devam )) 2 haftada 4 kilo gitti )) bir 4 daha verirsem süperrrr @TheBiber gec kalma derim