Asi Kız Beşiktaş -asi ama bir o kadar da polyanna Site Yetkilisi Moderatör 21 Eyl 2022 #31,291 Asi Kız dediki: Neye daldın öylede yemeği yaktın Genişletmek için tıklayın... Sizce ben yaktığım yemeği tekrardan aynısını yapmışmıyımdır
Asi Kız dediki: Neye daldın öylede yemeği yaktın Genişletmek için tıklayın... Sizce ben yaktığım yemeği tekrardan aynısını yapmışmıyımdır
Asi Kız Beşiktaş -asi ama bir o kadar da polyanna Site Yetkilisi Moderatör 21 Eyl 2022 #31,293 yesim434 dediki: Bence yapmistirsin Canim Genişletmek için tıklayın... Annem anlamadan tekrardan yaptım
yesim434 dediki: Bence yapmistirsin Canim Genişletmek için tıklayın... Annem anlamadan tekrardan yaptım
yesim434 Hırçın Karadeniz Kızı Biricik Yeşim AdminE 22 Eyl 2022 #31,294 Asi Kız dediki: Annem anlamadan tekrardan yaptım Genişletmek için tıklayın... Fıstık emin ol annen anlamiştır ama birşey demez ve ellerine dağlık çok lezzetli olmuştur eminim
Asi Kız dediki: Annem anlamadan tekrardan yaptım Genişletmek için tıklayın... Fıstık emin ol annen anlamiştır ama birşey demez ve ellerine dağlık çok lezzetli olmuştur eminim
Asi Kız Beşiktaş -asi ama bir o kadar da polyanna Site Yetkilisi Moderatör 22 Eyl 2022 #31,295 Kıyafet seçmek ne kadar zor
Asi Kız Beşiktaş -asi ama bir o kadar da polyanna Site Yetkilisi Moderatör 26 Eyl 2022 #31,296 Kendime çok kızıyorum
-araz- EYVALLAH... V.I.P 27 Eyl 2022 #31,297 niye omuzlarımı bu kadar kasıyorum,sonra tüm günün stresi boynumdan omzumdan çıkıyor gece.
yilmaz27 Ne Mutlu Türküm Diyene Site Yetkilisi Süper Moderatör 29 Eyl 2022 #31,298 yanınızdayım kelimesi sadece laf kalabalığı, kimse yanınızda değil, tek başınasınız sessizce oturuyorsunuz
yanınızdayım kelimesi sadece laf kalabalığı, kimse yanınızda değil, tek başınasınız sessizce oturuyorsunuz
yilmaz27 Ne Mutlu Türküm Diyene Site Yetkilisi Süper Moderatör 29 Eyl 2022 #31,299 Tam uyuyacam Bi Gülme geliyo
Asi Kız Beşiktaş -asi ama bir o kadar da polyanna Site Yetkilisi Moderatör 29 Eyl 2022 #31,300 Ayyy prenses gibi oldum bu elbiseyle