Asi Kız Beşiktaş -asi ama bir o kadar da polyanna Site Yetkilisi Moderatör 16 Ekm 2022 #31,311 yilmaz27 dediki: ne vardi o kadar icecek deliiii Genişletmek için tıklayın... Hahaaa kutlama vardı abi
yilmaz27 dediki: ne vardi o kadar icecek deliiii Genişletmek için tıklayın... Hahaaa kutlama vardı abi
merakettim Homo Sapiens Sapiens Özel üye 16 Ekm 2022 #31,312 İyice papaz gibi oldum. Şu sakalları kessem mi acaba
YoRuMSuZ Biz işimize bakalım... 17 Ekm 2022 #31,313 Uzun aradan sonra kodlamaya dönmek biraz yorucu geldi sanki
TheTuz Özel Üye Özel üye 19 Ekm 2022 #31,315 halenursen dediki: Uzun aralar vermemek lazım Genişletmek için tıklayın... Söyleyene bak
KaderKatibi Dürüstlük insanın kartvizitidir, Matbaada basılmaz Özel üye 19 Ekm 2022 #31,316 İki aylık emeğin ilk semeresini bu gün görüntülü konuşarak aldım çok şükür. Allah zihin açıklığı versin oğlum, derslerine iyi çalış.
İki aylık emeğin ilk semeresini bu gün görüntülü konuşarak aldım çok şükür. Allah zihin açıklığı versin oğlum, derslerine iyi çalış.
Çağlayağmur 👪 Süper Moderatör 20 Ekm 2022 #31,317 Hazırladıklarım çocukların damak tadına uyar inşallah
KaderKatibi Dürüstlük insanın kartvizitidir, Matbaada basılmaz Özel üye 27 Ekm 2022 #31,319 Yaratılmanın elbet bir sebebi olmalı; Rabbimin verdiği envai türlü nimetlere, sağlığımıza şükür etmeli bununda gereği neyse onu yapmaktan geri durmamalı.
Yaratılmanın elbet bir sebebi olmalı; Rabbimin verdiği envai türlü nimetlere, sağlığımıza şükür etmeli bununda gereği neyse onu yapmaktan geri durmamalı.