yilmaz27 Ne Mutlu Türküm Diyene Site Yetkilisi Süper Moderatör 3 Ksm 2022 #31,331 KaderKatibi dediki: Teşekkür ederim, beni bayağı uğraştırmıştı tekrar senin dediğin gibi yapacam. Genişletmek için tıklayın... yaptimi acaba yoksa bütün müzikler Silindimi merak ediyorum
KaderKatibi dediki: Teşekkür ederim, beni bayağı uğraştırmıştı tekrar senin dediğin gibi yapacam. Genişletmek için tıklayın... yaptimi acaba yoksa bütün müzikler Silindimi merak ediyorum
KaderKatibi Dürüstlük insanın kartvizitidir, Matbaada basılmaz Özel üye 3 Ksm 2022 #31,332 yilmaz27 dediki: yaptimi acaba yoksa bütün müzikler Silindimi merak ediyorum Genişletmek için tıklayın... Önce flaşbelleği resetledim sonra müzikleri mp3 olarak flaşa attım şimdide keyfini çıkara çıkara dinliyorum Biraz hayal kırıklığına uğrasanda tavsiyen sayesinde her şey yolunda Teşekkürler
yilmaz27 dediki: yaptimi acaba yoksa bütün müzikler Silindimi merak ediyorum Genişletmek için tıklayın... Önce flaşbelleği resetledim sonra müzikleri mp3 olarak flaşa attım şimdide keyfini çıkara çıkara dinliyorum Biraz hayal kırıklığına uğrasanda tavsiyen sayesinde her şey yolunda Teşekkürler
Asi Kız Beşiktaş -asi ama bir o kadar da polyanna Site Yetkilisi Moderatör 3 Ksm 2022 #31,333 Aramızda 35 kilo var
~Esinti~ Yoğurda sütü bozuk dediler. Gitti ayran oldu Özel üye 4 Ksm 2022 #31,335 Neden bu kadar kıskançlık acıyorum sadece bu hallerine gerçekten.. ileride çok mutsuz olacaklarneyse banane yaa günlük gibi oldu bura şimdi
Neden bu kadar kıskançlık acıyorum sadece bu hallerine gerçekten.. ileride çok mutsuz olacaklarneyse banane yaa günlük gibi oldu bura şimdi
Asi Kız Beşiktaş -asi ama bir o kadar da polyanna Site Yetkilisi Moderatör 5 Ksm 2022 #31,337 Sabah senden böyle bir mesaj almak hiç aklıma gelmezdi çok üzgünüm Son düzenleme: 5 Ksm 2022
yesim434 Hırçın Karadeniz Kızı Biricik Yeşim AdminE 5 Ksm 2022 #31,338 Ben yoruldum hayat gelme üstüme, Diz çöktüm dünyanın namert yüzüne, Gözümden gönlümden düşen düşene, Bu öksüz başıma göz dağı verme.
Ben yoruldum hayat gelme üstüme, Diz çöktüm dünyanın namert yüzüne, Gözümden gönlümden düşen düşene, Bu öksüz başıma göz dağı verme.
~Esinti~ Yoğurda sütü bozuk dediler. Gitti ayran oldu Özel üye 5 Ksm 2022 #31,339 Uykum geldi yüzde 90 çayım yarım kaldı yüzde 50 Çok yapılacak iş var kararsızlık yüzde bin beşyüz
Asi Kız Beşiktaş -asi ama bir o kadar da polyanna Site Yetkilisi Moderatör 5 Ksm 2022 #31,340 Bir varsın bir yoksun işte şu hayatta