Asi Kız Beşiktaş -asi ama bir o kadar da polyanna Site Yetkilisi Moderatör 3 Eyl 2023 #31,591 Yarın büyük gün..
yilmaz27 Ne Mutlu Türküm Diyene Site Yetkilisi Süper Moderatör 3 Eyl 2023 #31,592 Kalk bebeğim kalk trasını ol Üzerini giy motor kıyafetlerini al Garaja git motoru çıkar ve güzelce bir tur at üff yorucu bir gün beni bekliyor Dur önce kahvemi yapayım sonra tras olurum .. merak edenlere orjinali bu
Kalk bebeğim kalk trasını ol Üzerini giy motor kıyafetlerini al Garaja git motoru çıkar ve güzelce bir tur at üff yorucu bir gün beni bekliyor Dur önce kahvemi yapayım sonra tras olurum .. merak edenlere orjinali bu
Asi Kız Beşiktaş -asi ama bir o kadar da polyanna Site Yetkilisi Moderatör 3 Eyl 2023 #31,593 Sağlam manitan var sa sırtın yere gelmez
nazenin MiKRoSKoBiKCaNLı Özel üye 4 Eyl 2023 #31,594 Üç çocuk annesiyim hâlâ gece birşey yemek için kalkıyorum Bazı huylar değişmiyor
yesim434 Hırçın Karadeniz Kızı Biricik Yeşim AdminEBu Ayın Lideri 8 Eyl 2023 #31,596 Her gün şu içinde. Bulunduğum. Uçağın içinden. hiç immeden başımı alıp çekip gitmek bir daha geri dönmemek istiyorum artık
Her gün şu içinde. Bulunduğum. Uçağın içinden. hiç immeden başımı alıp çekip gitmek bir daha geri dönmemek istiyorum artık
yesim434 Hırçın Karadeniz Kızı Biricik Yeşim AdminEBu Ayın Lideri 16 Eyl 2023 #31,598 Bazen Hiç Konuşmaya Gerek Kalmaz.. ___Bir Damla "GÖZ YAŞI " En Güçlü Cümleyi Bile Kurşuna Dizer..!
yesim434 Hırçın Karadeniz Kızı Biricik Yeşim AdminEBu Ayın Lideri 17 Eyl 2023 #31,599 Kendine gel yesim434. Sen bu olamazsın
Asi Kız Beşiktaş -asi ama bir o kadar da polyanna Site Yetkilisi Moderatör 17 Eyl 2023 #31,600 Değer verdiğim kadar değer görmüyorum