nazenin MiKRoSKoBiKCaNLı Özel üye 27 Eyl 2023 #31,611 -araz- dediki: Sen yola cik bekliyorum Genişletmek için tıklayın... İstanbul en çok gelmek istediğim sehirlerden . Ve o şehirde koşarak geleceğim önce sen
-araz- dediki: Sen yola cik bekliyorum Genişletmek için tıklayın... İstanbul en çok gelmek istediğim sehirlerden . Ve o şehirde koşarak geleceğim önce sen
-araz- EYVALLAH... V.I.P 27 Eyl 2023 #31,612 nazenin dediki: İstanbul en çok gelmek istediğim sehirlerden . Ve o şehirde koşarak geleceğim önce sen Genişletmek için tıklayın... Avcı böreğim ,arpa şehriye salatam yoğurtlu corbam ve ben seni bekliyoruzmenu tanıdık geldi mi
nazenin dediki: İstanbul en çok gelmek istediğim sehirlerden . Ve o şehirde koşarak geleceğim önce sen Genişletmek için tıklayın... Avcı böreğim ,arpa şehriye salatam yoğurtlu corbam ve ben seni bekliyoruzmenu tanıdık geldi mi
yesim434 Hırçın Karadeniz Kızı Biricik Yeşim AdminEBu Ayın Lideri 27 Eyl 2023 #31,613 Ozaman 3. Ekimde bütün kızlar toplandık. Toplandık yapalım mı İstanbul da
nazenin MiKRoSKoBiKCaNLı Özel üye 27 Eyl 2023 #31,614 -araz- dediki: Avcı böreğim ,arpa şehriye salatam yoğurtlu corbam ve ben seni bekliyoruzmenu tanıdık geldi mi Genişletmek için tıklayın... Yaa inşallah yine birlikte yemek nasip olur çok çok çok istiyorum
-araz- dediki: Avcı böreğim ,arpa şehriye salatam yoğurtlu corbam ve ben seni bekliyoruzmenu tanıdık geldi mi Genişletmek için tıklayın... Yaa inşallah yine birlikte yemek nasip olur çok çok çok istiyorum
-araz- EYVALLAH... V.I.P 27 Eyl 2023 #31,615 yesim434 dediki: Ozaman 3. Ekimde bütün kızlar toplandık. Toplandık yapalım mı İstanbul da Genişletmek için tıklayın... Yapalim yapalim salı günü sanirim
yesim434 dediki: Ozaman 3. Ekimde bütün kızlar toplandık. Toplandık yapalım mı İstanbul da Genişletmek için tıklayın... Yapalim yapalim salı günü sanirim
nazenin MiKRoSKoBiKCaNLı Özel üye 27 Eyl 2023 #31,616 yesim434 dediki: Ozaman 3. Ekimde bütün kızlar toplandık. Toplandık yapalım mı Genişletmek için tıklayın... Biri okullu üç çocukla şu an için olmuyor ablacığım :/ aynı şehirde olsa ayarlanır bir şekilde ama farklı sehirlerde şartlar zorluyor:/
yesim434 dediki: Ozaman 3. Ekimde bütün kızlar toplandık. Toplandık yapalım mı Genişletmek için tıklayın... Biri okullu üç çocukla şu an için olmuyor ablacığım :/ aynı şehirde olsa ayarlanır bir şekilde ama farklı sehirlerde şartlar zorluyor:/
yesim434 Hırçın Karadeniz Kızı Biricik Yeşim AdminEBu Ayın Lideri 27 Eyl 2023 #31,617 -araz- dediki: Yapalim yapalim salı günü sanirim Genişletmek için tıklayın... Salı olduğumuz şehirlerden yola çıkacağız 4.5 toplanalım
-araz- dediki: Yapalim yapalim salı günü sanirim Genişletmek için tıklayın... Salı olduğumuz şehirlerden yola çıkacağız 4.5 toplanalım
-araz- EYVALLAH... V.I.P 28 Eyl 2023 #31,618 yesim434 dediki: Salı olduğumuz şehirlerden yola çıkacağız 4.5 toplanalım Genişletmek için tıklayın... Ayin 4 unde bir haftalığına Türkiye'nin en uzak dogusuna gidiyorum.dugun dernek isleri var
yesim434 dediki: Salı olduğumuz şehirlerden yola çıkacağız 4.5 toplanalım Genişletmek için tıklayın... Ayin 4 unde bir haftalığına Türkiye'nin en uzak dogusuna gidiyorum.dugun dernek isleri var
nazenin MiKRoSKoBiKCaNLı Özel üye 28 Eyl 2023 #31,619 Ben yatıyorum hanımlar bebeğim uyudu bende hemen uyumalıyım Hayırlı geceler @-araz- @yesim434
-araz- EYVALLAH... V.I.P 28 Eyl 2023 #31,620 Ben de artik gideyim hepinize iyi geceler zabaggnaa enerji lazim