foreveR Üyecik 4 Ksm 2023 #31,671 Hiç umulmadık şeyler her an olabilirmiş meğer yaşamadan anlamak zor
Asi Kız Beşiktaş -asi ama bir o kadar da polyanna Site Yetkilisi Moderatör 5 Ksm 2023 #31,672 GüLüCüKツ dediki: Dişçide mi çalışıyorsun canım Genişletmek için tıklayın... Evet ablacımm
yesim434 Hırçın Karadeniz Kızı Biricik Yeşim AdminEBu Ayın Lideri 7 Ksm 2023 #31,674 Hiç faydası yok. Bu çildirmiş olmalı
Asi Kız Beşiktaş -asi ama bir o kadar da polyanna Site Yetkilisi Moderatör 8 Ksm 2023 #31,675 Böylesi daha iyi oldu
yilmaz27 Ne Mutlu Türküm Diyene Site Yetkilisi Süper Moderatör 10 Ksm 2023 #31,676 yillar geçiyor diye insanlar neden yaslanir onu anlamis degilim biri bana anlatsa hemen filozof olur yillarla insanlarin yaslanmasi ne alaka ya yillar geçiyor suclusu biz oluyoruz
yillar geçiyor diye insanlar neden yaslanir onu anlamis degilim biri bana anlatsa hemen filozof olur yillarla insanlarin yaslanmasi ne alaka ya yillar geçiyor suclusu biz oluyoruz
Çağlayağmur 👪 Süper Moderatör 10 Ksm 2023 #31,677 yilmaz27 dediki: yillar geçiyor diye insanlar neden yaslanir onu anlamis degilim biri bana anlatsa hemen filozof olur yillarla insanlarin yaslanmasi ne alaka ya yillar geçiyor suclusu biz oluyoruz Genişletmek için tıklayın... Gün sayısından değil,vücut yaş sayısının artmasından yaşlanıyoruz @yilmaz27
yilmaz27 dediki: yillar geçiyor diye insanlar neden yaslanir onu anlamis degilim biri bana anlatsa hemen filozof olur yillarla insanlarin yaslanmasi ne alaka ya yillar geçiyor suclusu biz oluyoruz Genişletmek için tıklayın... Gün sayısından değil,vücut yaş sayısının artmasından yaşlanıyoruz @yilmaz27
yesim434 Hırçın Karadeniz Kızı Biricik Yeşim AdminEBu Ayın Lideri 12 Ksm 2023 #31,678 Pişmanlık fayda etmiyor
yesim434 Hırçın Karadeniz Kızı Biricik Yeşim AdminEBu Ayın Lideri 12 Ksm 2023 #31,680 Senden bir baltaya sap olmaz