nazenin MiKRoSKoBiKCaNLı Özel üye 14 Ksm 2023 #31,681 Bugün yine erkekleri babama şikayet ettim bana üç erkek annesi olduğumu hatırlattı sustum
yesim434 Hırçın Karadeniz Kızı Biricik Yeşim AdminEBu Ayın Lideri 14 Ksm 2023 #31,682 nazenin dediki: Bugün yine erkekleri babama şikayet ettim bana üç erkek annesi olduğumu hatırlattı sustum Genişletmek için tıklayın... Yanlız değilsin
nazenin dediki: Bugün yine erkekleri babama şikayet ettim bana üç erkek annesi olduğumu hatırlattı sustum Genişletmek için tıklayın... Yanlız değilsin
nazenin MiKRoSKoBiKCaNLı Özel üye 14 Ksm 2023 #31,683 yesim434 dediki: Yanlız değilsin Genişletmek için tıklayın... Darlandım bugün abla
yesim434 Hırçın Karadeniz Kızı Biricik Yeşim AdminEBu Ayın Lideri 14 Ksm 2023 #31,684 nazenin dediki: Darlandım bugün abla Genişletmek için tıklayın... Ben ormana ne i4in gidiyorum )) sence canisim dersin üzülerek söylüyorumki basinda 4 erkek olarak bunlar daha iyi günlerin yaslari büyüdükce sorunlar basliyor iste (
nazenin dediki: Darlandım bugün abla Genişletmek için tıklayın... Ben ormana ne i4in gidiyorum )) sence canisim dersin üzülerek söylüyorumki basinda 4 erkek olarak bunlar daha iyi günlerin yaslari büyüdükce sorunlar basliyor iste (
yesim434 Hırçın Karadeniz Kızı Biricik Yeşim AdminEBu Ayın Lideri 15 Ksm 2023 #31,685 Hayat tesbih gibidir; bazen çekmek, bazen sallamak gerekir...
nazenin MiKRoSKoBiKCaNLı Özel üye 16 Ksm 2023 #31,686 yesim434 dediki: Ben ormana ne i4in gidiyorum )) sence canisim dersin üzülerek söylüyorumki basinda 4 erkek olarak bunlar daha iyi günlerin yaslari büyüdükce sorunlar basliyor iste ( Genişletmek için tıklayın... Rabbim güzel günlerini görmeyi nasip etsin bize abla
yesim434 dediki: Ben ormana ne i4in gidiyorum )) sence canisim dersin üzülerek söylüyorumki basinda 4 erkek olarak bunlar daha iyi günlerin yaslari büyüdükce sorunlar basliyor iste ( Genişletmek için tıklayın... Rabbim güzel günlerini görmeyi nasip etsin bize abla
Hecem Özel Üye Özel üye 19 Ksm 2023 #31,687 tut saçlarından çöööyle bir çevir neden bana bugüne kadar bu gifleri söylemedi
yesim434 Hırçın Karadeniz Kızı Biricik Yeşim AdminEBu Ayın Lideri 21 Ksm 2023 #31,688 Allahım çok şükür. Sana
KaderKatibi Dürüstlük insanın kartvizitidir, Matbaada basılmaz Özel üye 25 Ksm 2023 #31,689 Uykum var uyumalıyım
merakettim Homo Sapiens Sapiens Özel üye 25 Ksm 2023 #31,690 Sanki başka bir paralel evrenden gelmiş gibiyim. Hiçbir şey geçmişimle bağlantılı değil.