İLkİm* MaviKuş ~ Özel üye 21 Mys 2010 #331 sabah yatağımdan kalktığımdan beri yaptığım herşey film şeridi gibi gözümün önünden geçiyor kısaca olan biteni düşünüyorum
sabah yatağımdan kalktığımdan beri yaptığım herşey film şeridi gibi gözümün önünden geçiyor kısaca olan biteni düşünüyorum
MeRciMeK V.I.P V.I.P 23 Mys 2010 #332 Bir insan nasıl böyle sistemli yalan söyler diye düşünüyorum..Takdir edilesi davranış valla.
İLkİm* MaviKuş ~ Özel üye 23 Mys 2010 #333 eskiden yaptığım hatalar şimdi beni buluyor.. nasıl işin içinden çıkacağımı bilemiyorum.. bukadar mutluyken herşey yolundayken eski anılarımın yaşanmışlıkların beni bukadar incitmesi canımı yakıyor.. niye böyleyim ben diye düşünüyorum .......
eskiden yaptığım hatalar şimdi beni buluyor.. nasıl işin içinden çıkacağımı bilemiyorum.. bukadar mutluyken herşey yolundayken eski anılarımın yaşanmışlıkların beni bukadar incitmesi canımı yakıyor.. niye böyleyim ben diye düşünüyorum .......
İLkİm* MaviKuş ~ Özel üye 15 Hzr 2010 #337 mutsuz olmaya mahkum edildiğimi ve nekadar uğraşırsam sanki bunun içinde boğulacakmışım gibi hissediyorum..
mutsuz olmaya mahkum edildiğimi ve nekadar uğraşırsam sanki bunun içinde boğulacakmışım gibi hissediyorum..
MeRciMeK V.I.P V.I.P 15 Hzr 2010 #338 Her an bir çılgınlık yapabileceğimi...Biri beni durdurmalı ..O biri beni durdurmuyor ama orası ayrıııı...
Her an bir çılgınlık yapabileceğimi...Biri beni durdurmalı ..O biri beni durdurmuyor ama orası ayrıııı...
İLkİm* MaviKuş ~ Özel üye 15 Hzr 2010 #339 o biri seni durdurmak için gerekeni yapabilmeık istiyor ama yapamıyor.. ama biliyor ki sen onu kıramazsın yapamazsın durabilirsin buyüzden..
o biri seni durdurmak için gerekeni yapabilmeık istiyor ama yapamıyor.. ama biliyor ki sen onu kıramazsın yapamazsın durabilirsin buyüzden..