İLkİm* MaviKuş ~ Özel üye 20 Hzr 2010 #351 MeRciMeK dediki: İfadelerimiz yine çok çirkin olmuşlar Yorumsuz .. Bi el atsan diye düşünüyüorum =P Genişletmek için tıklayın... ben buna katılırım
MeRciMeK dediki: İfadelerimiz yine çok çirkin olmuşlar Yorumsuz .. Bi el atsan diye düşünüyüorum =P Genişletmek için tıklayın... ben buna katılırım
YoRuMSuZ Biz işimize bakalım... TRABZONSPOR 20 Hzr 2010 #352 Hımm yeni versiyon yüklemiştim Smileleri değiştirmeyi düşünüyorum
MeRciMeK V.I.P V.I.P 21 Hzr 2010 #355 Nasıl bir yanlışlıktır bu. Ama sevindim tek başıma kutlama yapmıcam
İLkİm* MaviKuş ~ Özel üye 23 Hzr 2010 #356 insan hata yaptığını bile bile , hala hata yapmaya devam edebilir mi diye düşünüyorum.. sonra akşam dışarı çıkmalıyım sıkıldım diye düşünüyorum arkadaşlarımı evimi özledim diye düşnüyoruım ** ben ne çok şey birden düşünüyorum
insan hata yaptığını bile bile , hala hata yapmaya devam edebilir mi diye düşünüyorum.. sonra akşam dışarı çıkmalıyım sıkıldım diye düşünüyorum arkadaşlarımı evimi özledim diye düşnüyoruım ** ben ne çok şey birden düşünüyorum
İLkİm* MaviKuş ~ Özel üye 28 Hzr 2010 #358 hiçç aslında dedikodularım içimde kaldı diye sıkıldım azıcık
YoRuMSuZ Biz işimize bakalım... TRABZONSPOR 30 Hzr 2010 #359 Ne gereği vardı bu sıcakta basket oynamanın diye düşünüyorum