Z ZeyNoO V.I.P V.I.P 28 Hzr 2013 #174 çok şeye üşeniyorum şu an hangi birini yazsam ki ) temizlik yordu fena
_nehir_ Schrödinger'in Kedisi ♕ Özel üye 28 Hzr 2013 #176 LeyL-i Matem dediki: Yemek yemeye Genişletmek için tıklayın... Acıkmamışsındır
P Papatya V.I.P V.I.P 28 Hzr 2013 #177 _nehir_ dediki: Acıkmamışsındır Genişletmek için tıklayın... O kadar açım ki seni bile yiyebilirim
_nehir_ Schrödinger'in Kedisi ♕ Özel üye 28 Hzr 2013 #178 LeyL-i Matem dediki: O kadar açım ki seni bile yiyebilirim Genişletmek için tıklayın... Ben açken hiç üşenmiyorum ya gece yarısı kendime yemek yapmışlığım var darısı başıma o zaman
LeyL-i Matem dediki: O kadar açım ki seni bile yiyebilirim Genişletmek için tıklayın... Ben açken hiç üşenmiyorum ya gece yarısı kendime yemek yapmışlığım var darısı başıma o zaman
P Papatya V.I.P V.I.P 28 Hzr 2013 #179 _nehir_ dediki: Ben açken hiç üşenmiyorum ya gece yarısı kendime yemek yapmışlığım var darısı başıma o zaman Genişletmek için tıklayın... Hehe, mutfağa gidip iki dakika ayakta durmaya üşeniyorum burada boş boş oturmak daha iyi
_nehir_ dediki: Ben açken hiç üşenmiyorum ya gece yarısı kendime yemek yapmışlığım var darısı başıma o zaman Genişletmek için tıklayın... Hehe, mutfağa gidip iki dakika ayakta durmaya üşeniyorum burada boş boş oturmak daha iyi