Z ZeyNoO V.I.P V.I.P 22 Tem 2013 #201 Yerimden kalkmaya üşeniyorum yaa Kalkabilsem ezan okunur birazdan ://
nazenin MiKRoSKoBiKCaNLı Özel üye 22 Tem 2013 #202 bende aynı vala.. kalksam daha odamı toplicam ders notlarını bulucam.. kim gelecek öğrenicem.. kalksam yapıcam..
bende aynı vala.. kalksam daha odamı toplicam ders notlarını bulucam.. kim gelecek öğrenicem.. kalksam yapıcam..
Z ZeyNoO V.I.P V.I.P 22 Tem 2013 #203 @nazenin hadi kalk kız Kovuyorum seni dermişim Gel kalkalım beraber Düzenleyen yönetici: 26 Ock 2014
nazenin MiKRoSKoBiKCaNLı Özel üye 22 Tem 2013 #204 ZeyNoO dediki: @nazenin hadi kalk kız Kovuyorum seni dermişim Gel kalkalım beraber Genişletmek için tıklayın... sebebim sen ol kalkarım ben..
ZeyNoO dediki: @nazenin hadi kalk kız Kovuyorum seni dermişim Gel kalkalım beraber Genişletmek için tıklayın... sebebim sen ol kalkarım ben..
_nehir_ Schrödinger'in Kedisi ♕ Özel üye 22 Tem 2013 #205 Çok sıcak yaa gezmeye üşeniyorum resmen zor attım kendimi eve
Z ZeyNoO V.I.P V.I.P 22 Tem 2013 #207 RUZG4R dediki: Benim için doğru soru şuan neye üşenmiyorsunuz .. Genişletmek için tıklayın... Cevap vereyim bu soruya ama bir cevap bulamadım kendi adıma herşeye üşeniyorum demekki --- ramazanda şeytanda zincirli tuhaf niye bu kadar üşengecim ben yaa içimdeki şeytanı yenmeliyim ) ahaaa ezanda okundu yaa kaçış yok defol git Zeynep şu pc den
RUZG4R dediki: Benim için doğru soru şuan neye üşenmiyorsunuz .. Genişletmek için tıklayın... Cevap vereyim bu soruya ama bir cevap bulamadım kendi adıma herşeye üşeniyorum demekki --- ramazanda şeytanda zincirli tuhaf niye bu kadar üşengecim ben yaa içimdeki şeytanı yenmeliyim ) ahaaa ezanda okundu yaa kaçış yok defol git Zeynep şu pc den
RUZG4R ÖylesinE ♔ Özel üye 22 Tem 2013 #208 ZeyNoO dediki: Cevap vereyim bu soruya ama bir cevap bulamadım kendi adıma herşeye üşeniyorum demekki Genişletmek için tıklayın... Demekki aynı halet-i ruhiye içindeyiz adminem
ZeyNoO dediki: Cevap vereyim bu soruya ama bir cevap bulamadım kendi adıma herşeye üşeniyorum demekki Genişletmek için tıklayın... Demekki aynı halet-i ruhiye içindeyiz adminem
MeRciMeK V.I.P V.I.P 23 Tem 2013 #210 Yatağın tersine uzandım yastığı bu tarafa almaya üşeniyorum yarım saattir