yaren* Herşey olması gerektiği gibi ;) Özel üye 25 Ock 2012 #241 eFSaNe_KaRTaL dediki: Hani Hayat paylaşınca güzeldi.. Genişletmek için tıklayın... tatlılarımı kastetmemiştim ama
eFSaNe_KaRTaL dediki: Hani Hayat paylaşınca güzeldi.. Genişletmek için tıklayın... tatlılarımı kastetmemiştim ama
cemree =)=) V.I.P 27 Ock 2012 #245 canım şuan giyinip dışarı çıkmak ve bir yerlerde kahve+sigara içmek istiyo
RUZG4R ÖylesinE ♔ Özel üye 28 Ock 2012 #248 felsefe_mi dediki: Çiğköfte olsa fena olmaz Genişletmek için tıklayın... felsefe gelene kadar hiçbirşey istemiyordu .felsefe çok kötüsün bu saatte..=))
felsefe_mi dediki: Çiğköfte olsa fena olmaz Genişletmek için tıklayın... felsefe gelene kadar hiçbirşey istemiyordu .felsefe çok kötüsün bu saatte..=))
felsefe_mi ...!... Özel üye 28 Ock 2012 #249 RUZG4R dediki: felsefe gelene kadar hiçbirşey istemiyordu .felsefe çok kötüsün bu saatte..=)) Genişletmek için tıklayın... Biliyorum
RUZG4R dediki: felsefe gelene kadar hiçbirşey istemiyordu .felsefe çok kötüsün bu saatte..=)) Genişletmek için tıklayın... Biliyorum
yaren* Herşey olması gerektiği gibi ;) Özel üye 28 Ock 2012 #250 tatlı tabikide.. her saat olsa yerim herhalde..