eFSaNe_KaRTaL | çArŞı | Özel üye 9 Mrt 2012 #261 berenn dediki: Uyumak ama suskunlar bitmedi.. Genişletmek için tıklayın... Konuya senin yazdığını görünce direk uyumak istiyordur diye geçirdim aklımdan.. Şaşırtma beni Komşum..Aferin
berenn dediki: Uyumak ama suskunlar bitmedi.. Genişletmek için tıklayın... Konuya senin yazdığını görünce direk uyumak istiyordur diye geçirdim aklımdan.. Şaşırtma beni Komşum..Aferin
BeReNN Alyam? Özel üye 9 Mrt 2012 #262 eFSaNe_KaRTaL dediki: Konuya senin yazdığını görünce direk uyumak istiyordur diye geçirdim aklımdan.. Şaşırtma beni Komşum..Aferin Genişletmek için tıklayın... Hiç şaşırtırmıyım seni
eFSaNe_KaRTaL dediki: Konuya senin yazdığını görünce direk uyumak istiyordur diye geçirdim aklımdan.. Şaşırtma beni Komşum..Aferin Genişletmek için tıklayın... Hiç şaşırtırmıyım seni
BeReNN Alyam? Özel üye 13 Mrt 2012 #263 İzne ayrılmak istiyorum ayaklarımı uzatıp tv karşısında elmamı yemek istiyorum
cemree =)=) V.I.P 24 Ekm 2012 #270 Yüksek ses müzik ve geceyi eğlenerek geçirebileceğim bir yerlerde olmak istiyorum =)