RUZG4R ÖylesinE ♔ V.I.P 1 Tem 2013 #451 _nehir_ dediki: Film izlemek istiyor ama ben güzel film bulana kadar sabah olacak.. Genişletmek için tıklayın... Yemin ederim aynı şeyi düşündüm az önce
_nehir_ dediki: Film izlemek istiyor ama ben güzel film bulana kadar sabah olacak.. Genişletmek için tıklayın... Yemin ederim aynı şeyi düşündüm az önce
_nehir_ Schrödinger'in Kedisi ♕ Özel üye 1 Tem 2013 #452 RUZG4R dediki: Yemin ederim aynı şeyi düşündüm az önce Genişletmek için tıklayın... İzleyeceksen bulalım bir film? )
RUZG4R dediki: Yemin ederim aynı şeyi düşündüm az önce Genişletmek için tıklayın... İzleyeceksen bulalım bir film? )
RUZG4R ÖylesinE ♔ V.I.P 1 Tem 2013 #453 _nehir_ dediki: İzleyeceksen bulalım bir film? ) Genişletmek için tıklayın... İlgimi çekerse olabilir
_nehir_ dediki: İzleyeceksen bulalım bir film? ) Genişletmek için tıklayın... İlgimi çekerse olabilir
_nehir_ Schrödinger'in Kedisi ♕ Özel üye 1 Tem 2013 #454 RUZG4R dediki: İlgimi çekerse olabilir Genişletmek için tıklayın... Ne tür film seversin?
RUZG4R ÖylesinE ♔ V.I.P 1 Tem 2013 #455 _nehir_ dediki: Ne tür film seversin? Genişletmek için tıklayın... Gizem,fantastik ,aksiyon Bu arada sen da vincis demons dizisini hiç izledin mi ?
_nehir_ dediki: Ne tür film seversin? Genişletmek için tıklayın... Gizem,fantastik ,aksiyon Bu arada sen da vincis demons dizisini hiç izledin mi ?
_nehir_ Schrödinger'in Kedisi ♕ Özel üye 1 Tem 2013 #456 RUZG4R dediki: Gizem,fantastik ,aksiyon Bu arada sen da vincis demons dizisini hiç izledin mi ? Genişletmek için tıklayın... İzledim evet güzel gidiyor O türlerde pek bir şey gelmedi şu an aklıma.. Ama "Kelebek Etkisi", "Run Lola Run" filminden esinlenmiş sanırım biraz belki sevebilirsin.. "Açlık oyunları" ve "The Truman Show" da güzeldi
RUZG4R dediki: Gizem,fantastik ,aksiyon Bu arada sen da vincis demons dizisini hiç izledin mi ? Genişletmek için tıklayın... İzledim evet güzel gidiyor O türlerde pek bir şey gelmedi şu an aklıma.. Ama "Kelebek Etkisi", "Run Lola Run" filminden esinlenmiş sanırım biraz belki sevebilirsin.. "Açlık oyunları" ve "The Truman Show" da güzeldi
RUZG4R ÖylesinE ♔ V.I.P 1 Tem 2013 #457 _nehir_ dediki: İzledim evet güzel gidiyor O türlerde pek bir şey gelmedi şu an aklıma.. Ama "Kelebek Etkisi", "Run Lola Run" filminden esinlenmiş sanırım biraz belki sevebilirsin.. "Açlık oyunları" ve "The Truman Show" da güzeldi Genişletmek için tıklayın... hepsini izledim neyse zaten azer bülbüle bağlama saatimizde geldi sayılır daha müsait bir zamanda bekliyorum film önerini
_nehir_ dediki: İzledim evet güzel gidiyor O türlerde pek bir şey gelmedi şu an aklıma.. Ama "Kelebek Etkisi", "Run Lola Run" filminden esinlenmiş sanırım biraz belki sevebilirsin.. "Açlık oyunları" ve "The Truman Show" da güzeldi Genişletmek için tıklayın... hepsini izledim neyse zaten azer bülbüle bağlama saatimizde geldi sayılır daha müsait bir zamanda bekliyorum film önerini
_nehir_ Schrödinger'in Kedisi ♕ Özel üye 1 Tem 2013 #458 RUZG4R dediki: hepsini izledim neyse zaten azer bülbüle bağlama saatimizde geldi sayılır daha müsait bir zamanda bekliyorum film önerini Genişletmek için tıklayın... Film kurdu çıktın sende ama Aynen bu saatten sonra izlenmez valla ben de vazgeçtim )
RUZG4R dediki: hepsini izledim neyse zaten azer bülbüle bağlama saatimizde geldi sayılır daha müsait bir zamanda bekliyorum film önerini Genişletmek için tıklayın... Film kurdu çıktın sende ama Aynen bu saatten sonra izlenmez valla ben de vazgeçtim )
RUZG4R ÖylesinE ♔ V.I.P 1 Tem 2013 #459 _nehir_ dediki: Film kurdu çıktın sende ama Aynen bu saatten sonra izlenmez valla ben de vazgeçtim ) Genişletmek için tıklayın... Ama bak peşinen söyleyeyim önerilerinin içinde hint filmi olmasın
_nehir_ dediki: Film kurdu çıktın sende ama Aynen bu saatten sonra izlenmez valla ben de vazgeçtim ) Genişletmek için tıklayın... Ama bak peşinen söyleyeyim önerilerinin içinde hint filmi olmasın
_nehir_ Schrödinger'in Kedisi ♕ Özel üye 1 Tem 2013 #460 RUZG4R dediki: Ama bak peşinen söyleyeyim önerilerinin içinde hint filmi olmasın Genişletmek için tıklayın... Çok tatlı değiller mi ama hüzünlü bi sahnenin ortasında birden dans etmeye başlıyorlar falan Film arşivim geniş gayet hint olmayanından buluruz o zaman sana )
RUZG4R dediki: Ama bak peşinen söyleyeyim önerilerinin içinde hint filmi olmasın Genişletmek için tıklayın... Çok tatlı değiller mi ama hüzünlü bi sahnenin ortasında birden dans etmeye başlıyorlar falan Film arşivim geniş gayet hint olmayanından buluruz o zaman sana )