Vapurdumanı Özel Üye Özel üye 19 Tem 2013 #476 LeyL-i Matem dediki: Simit, peynir ve çay Genişletmek için tıklayın... yiyebiliriz
-araz- EYVALLAH... V.I.P 19 Tem 2013 #477 birinin ağzını yüzünü dağıtmak tövbe tövbe oruç oruç dinden imandan çıkartacak beni
aslann Ülken İçin Yaşa Aşkın İçin Öl! Özel üye 19 Tem 2013 #478 -araz- dediki: birinin ağzını yüzünü dağıtmak tövbe tövbe oruç oruç dinden imandan çıkartacak beni Genişletmek için tıklayın... Beraber dağıtalım
-araz- dediki: birinin ağzını yüzünü dağıtmak tövbe tövbe oruç oruç dinden imandan çıkartacak beni Genişletmek için tıklayın... Beraber dağıtalım
-araz- EYVALLAH... V.I.P 19 Tem 2013 #479 aslann dediki: Beraber dağıtalım Genişletmek için tıklayın... valla olur aslanım çok iyi olur
aslann Ülken İçin Yaşa Aşkın İçin Öl! Özel üye 19 Tem 2013 #480 -araz- dediki: valla olur aslanım çok iyi olur Genişletmek için tıklayın... Demin benimde vardı kızmak istediğim gitmiş yeni üye diye bişe demedim.Sonra forumu yanlış tanımasın
-araz- dediki: valla olur aslanım çok iyi olur Genişletmek için tıklayın... Demin benimde vardı kızmak istediğim gitmiş yeni üye diye bişe demedim.Sonra forumu yanlış tanımasın