Düş Özel Üye Özel üye 9 Şbt 2016 #511 bivatandaş dediki: bide inkar et Genişletmek için tıklayın... Açım ben.
bivatandaş İnşirah İnşirah İnşirah Özel üye 9 Şbt 2016 #512 Düş dediki: Açım ben. Genişletmek için tıklayın... her yemeğide beğenmezsin sen şimdi
Düş Özel Üye Özel üye 9 Şbt 2016 #514 bivatandaş dediki: her yemeğide beğenmezsin sen şimdi Genişletmek için tıklayın... O da nerden cikti
bivatandaş İnşirah İnşirah İnşirah Özel üye 9 Şbt 2016 #515 Düş dediki: O da nerden cikti Genişletmek için tıklayın... yiyecek bişeyler göndermeyi düşünüyodumda
YoRuMSuZ Biz işimize bakalım... 9 Şbt 2016 #517 Rakıyı demek isterdim ama viskiyle idare etmek durumundayım.
JosTeR KAF SİN KAF ! Özel üye 9 Şbt 2016 #518 YoRuMSuZ dediki: Rakıyı demek isterdim ama viskiyle idare etmek durumundayım. Genişletmek için tıklayın... O zaman Şerefe Diyelim
YoRuMSuZ dediki: Rakıyı demek isterdim ama viskiyle idare etmek durumundayım. Genişletmek için tıklayın... O zaman Şerefe Diyelim
bivatandaş İnşirah İnşirah İnşirah Özel üye 9 Şbt 2016 #520 Düş dediki: Acik adresimi herkes buluyor, sanada vereyim nolcekk Genişletmek için tıklayın... ahahahaaaa süpersin hocam Allah netmesin ya seni gülmekten yarıldımm
Düş dediki: Acik adresimi herkes buluyor, sanada vereyim nolcekk Genişletmek için tıklayın... ahahahaaaa süpersin hocam Allah netmesin ya seni gülmekten yarıldımm