Düş Özel Üye Özel üye 10 Şbt 2016 #521 bivatandaş dediki: ahahahaaaa süpersin hocam Allah netmesin ya seni gülmekten yarıldımm Genişletmek için tıklayın... Gulme gulme, basina gelirse anlarsin beni Ayrica yine uyuyamiyorum
bivatandaş dediki: ahahahaaaa süpersin hocam Allah netmesin ya seni gülmekten yarıldımm Genişletmek için tıklayın... Gulme gulme, basina gelirse anlarsin beni Ayrica yine uyuyamiyorum
K kAşİf Düşünmek lazım.. Özel üye 10 Şbt 2016 #522 iyi bir dostu reddemem sanırım da birazda ihtiyacım var..
bivatandaş İnşirah İnşirah İnşirah Özel üye 10 Şbt 2016 #523 Düş dediki: Gulme gulme, basina gelirse anlarsin beni Ayrica yine uyuyamiyorum Genişletmek için tıklayın... Gelmediğini nerden biliyosun
Düş dediki: Gulme gulme, basina gelirse anlarsin beni Ayrica yine uyuyamiyorum Genişletmek için tıklayın... Gelmediğini nerden biliyosun
P Papatya V.I.P V.I.P 11 Şbt 2016 #525 Şuan dışarda olmak istiyorum kesinlikle buna hayır diyemem keşke gel diyen biri olsaydı.
~Esinti~ Yoğurda sütü bozuk dediler. Gitti ayran oldu Özel üye 18 Şbt 2016 #528 Yorgunlugumu dindirecek aklimi dagitacak bir iki cümle yeter