HAYAL__ * kaLp gözüyLe * 22 Mrt 2013 #104 RUZG4R dediki: gece gece yogamı yapasın geldi hayal :// Genişletmek için tıklayın... Yoga değil ...öyle huzurlu bir yerde güneşin doğuşunu seyretmek hatta ben şu an oradayım rahatsız etme lütfen Bak yeşil de geldi yanıma
RUZG4R dediki: gece gece yogamı yapasın geldi hayal :// Genişletmek için tıklayın... Yoga değil ...öyle huzurlu bir yerde güneşin doğuşunu seyretmek hatta ben şu an oradayım rahatsız etme lütfen Bak yeşil de geldi yanıma
RUZG4R ÖylesinE ♔ V.I.P 22 Mrt 2013 #106 HAYAL__ dediki: En azından ben kedi olduğumu düşünmüyorum Genişletmek için tıklayın... Kedileri hiç sevmem ki ..:// ben şuan sızdım sızacağım modundayım onu vurguladım
HAYAL__ dediki: En azından ben kedi olduğumu düşünmüyorum Genişletmek için tıklayın... Kedileri hiç sevmem ki ..:// ben şuan sızdım sızacağım modundayım onu vurguladım
_nehir_ Schrödinger'in Kedisi ♕ Özel üye 22 Mrt 2013 #108 RUZG4R dediki: sende onları vur Genişletmek için tıklayın... Dimi ayağımla bi tane vurayım yine olan bana olsun
RUZG4R dediki: sende onları vur Genişletmek için tıklayın... Dimi ayağımla bi tane vurayım yine olan bana olsun
RUZG4R ÖylesinE ♔ V.I.P 22 Mrt 2013 #109 _nehir_ dediki: Dimi ayağımla bi tane vurayım yine olan bana olsun Genişletmek için tıklayın... Ayağınla vurma sende örnek :
_nehir_ dediki: Dimi ayağımla bi tane vurayım yine olan bana olsun Genişletmek için tıklayın... Ayağınla vurma sende örnek :
_nehir_ Schrödinger'in Kedisi ♕ Özel üye 22 Mrt 2013 #110 RUZG4R dediki: Ayağınla vurma sende örnek : Genişletmek için tıklayın... Evet olabilir biraz gözlerini korkutayım
RUZG4R dediki: Ayağınla vurma sende örnek : Genişletmek için tıklayın... Evet olabilir biraz gözlerini korkutayım