HAYAL__ * kaLp gözüyLe * 24 Mrt 2013 #121 RUZG4R dediki: aynı ruh hali içindeyim =)) Genişletmek için tıklayın... kafan güzel yani
RUZG4R ÖylesinE ♔ V.I.P 10 Nsn 2013 #124 Yinede direniyorum şimdi uyursam gece uyanır sabaha kadar gezinirim
Bekod123 NormLife-SagoK. 10 Mys 2013 #127 Gülmek bir mükafattır ağlayan gözlerin gördüğü. -Sagopa Kajmer
CeBuR [maximum hokeli] Özel üye 25 Mys 2013 #128 hayat umutların var oldugu surece guzeldır umudunun bıttıgı yerde dostların hep yanında olacaktır uzulme kardesım
hayat umutların var oldugu surece guzeldır umudunun bıttıgı yerde dostların hep yanında olacaktır uzulme kardesım
Z ZeyNoO V.I.P V.I.P 25 Mys 2013 #129 CeBuR dediki: hayat umutların var oldugu surece guzeldır umudunun bıttıgı yerde dostların hep yanında olacaktır uzulme kardesım Genişletmek için tıklayın... öyle abide dostların yanında olsada bu sızı farklı birşey hiçbirşey çare olmuyor can acısını hiçbirşey geçirmiyor dayanılmaz bir his tarif edemeyecek kadar büyük nefes alamıyorum
CeBuR dediki: hayat umutların var oldugu surece guzeldır umudunun bıttıgı yerde dostların hep yanında olacaktır uzulme kardesım Genişletmek için tıklayın... öyle abide dostların yanında olsada bu sızı farklı birşey hiçbirşey çare olmuyor can acısını hiçbirşey geçirmiyor dayanılmaz bir his tarif edemeyecek kadar büyük nefes alamıyorum