Tuba ♕ Özel üye 29 Mys 2013 #131 İki nokta dediki: Avatardaki kız değilmi bu.. Genişletmek için tıklayın... yok bee avatardaki daha güzel
İki nokta dediki: Avatardaki kız değilmi bu.. Genişletmek için tıklayın... yok bee avatardaki daha güzel
İki nokta Üstat 29 Mys 2013 #132 Kaş göz burun ne kadar benziyorlar evet avatardaki daha güzel bu gerçek..
Çağlayağmur 👪 Süper Moderatör 3 Hzr 2013 #134 Hüznü bir kenara bırakırsak çok şirin görünüyor kuzum bu
yaren* Herşey olması gerektiği gibi ;) Özel üye 3 Hzr 2013 #135 Çağlayağmur dediki: Hüznü bir kenara bırakırsak çok şirin görünüyor kuzum bu Genişletmek için tıklayın... şirin yaa tıpkı bana benziyor )))
Çağlayağmur dediki: Hüznü bir kenara bırakırsak çok şirin görünüyor kuzum bu Genişletmek için tıklayın... şirin yaa tıpkı bana benziyor )))
Çağlayağmur 👪 Süper Moderatör 3 Hzr 2013 #136 yaren* dediki: şirin yaa tıpkı bana benziyor ))) Genişletmek için tıklayın... Evetttt bende diyorum birine benzeteceğim ama kim evet evet tıpki sen şirine
yaren* dediki: şirin yaa tıpkı bana benziyor ))) Genişletmek için tıklayın... Evetttt bende diyorum birine benzeteceğim ama kim evet evet tıpki sen şirine
yaren* Herşey olması gerektiği gibi ;) Özel üye 3 Hzr 2013 #137 Çağlayağmur dediki: Evetttt bende diyorum birine benzeteceğim ama kim evet evet tıpki sen şirine Genişletmek için tıklayın... az kaldı bende inanıcam olmayan şirinliğime ))
Çağlayağmur dediki: Evetttt bende diyorum birine benzeteceğim ama kim evet evet tıpki sen şirine Genişletmek için tıklayın... az kaldı bende inanıcam olmayan şirinliğime ))
Çağlayağmur 👪 Süper Moderatör 3 Hzr 2013 #138 yaren* dediki: az kaldı bende inanıcam olmayan şirinliğime )) Genişletmek için tıklayın... Bırak karşıdaki görsün kuzum. Ben dedimse öyledir İnan inan.
yaren* dediki: az kaldı bende inanıcam olmayan şirinliğime )) Genişletmek için tıklayın... Bırak karşıdaki görsün kuzum. Ben dedimse öyledir İnan inan.
yaren* Herşey olması gerektiği gibi ;) Özel üye 3 Hzr 2013 #139 Çağlayağmur dediki: Bırak karşıdaki görsün kuzum. Ben dedimse öyledir İnan inan. Genişletmek için tıklayın... ablam ne dediyse doğrudur..)
Çağlayağmur dediki: Bırak karşıdaki görsün kuzum. Ben dedimse öyledir İnan inan. Genişletmek için tıklayın... ablam ne dediyse doğrudur..)
YoRuMSuZ Biz işimize bakalım... TRABZONSPOR 1 Tem 2013 #140 Şöyle bişey. Ramazan da yaklaştı vakti değerlendirmek gerek