_nehir_ Schrödinger'in Kedisi ♕ Özel üye 23 Ags 2014 #201 ZeyNoO dediki: Sebastian kim yaa Ben sebastian, mebastian bilmem Elin gavurunun kahvesini içmem ben @RUZG4R kalk adminene ve @_nehir_ ime bir kahve yap Bu bir emir değil, ricadır Genişletmek için tıklayın... Zeyno yaa Canımsın
ZeyNoO dediki: Sebastian kim yaa Ben sebastian, mebastian bilmem Elin gavurunun kahvesini içmem ben @RUZG4R kalk adminene ve @_nehir_ ime bir kahve yap Bu bir emir değil, ricadır Genişletmek için tıklayın... Zeyno yaa Canımsın
_nehir_ Schrödinger'in Kedisi ♕ Özel üye 23 Ags 2014 #202 RUZG4R dediki: 2 hatun otururken ben kahve yapacağımmm tüüüüü tüüüü Genişletmek için tıklayın... Nolur sanki yapsan eline mi yapışır
RUZG4R dediki: 2 hatun otururken ben kahve yapacağımmm tüüüüü tüüüü Genişletmek için tıklayın... Nolur sanki yapsan eline mi yapışır
RUZG4R ÖylesinE ♔ V.I.P 23 Ags 2014 #203 _nehir_ dediki: Nolur sanki yapsan eline mi yapışır Genişletmek için tıklayın... mazeretim var asabiyim ben
_nehir_ dediki: Nolur sanki yapsan eline mi yapışır Genişletmek için tıklayın... mazeretim var asabiyim ben
_nehir_ Schrödinger'in Kedisi ♕ Özel üye 23 Ags 2014 #204 RUZG4R dediki: mazeretim var asabiyim ben Genişletmek için tıklayın... Sen istersin daha sonra bizden kahve ama
RUZG4R dediki: mazeretim var asabiyim ben Genişletmek için tıklayın... Sen istersin daha sonra bizden kahve ama
RUZG4R ÖylesinE ♔ V.I.P 23 Ags 2014 #205 _nehir_ dediki: Sen istersin daha sonra bizden kahve ama Genişletmek için tıklayın... ben kahve yapmam ama söylerim delikanlı hatunlara birer kahve ver bakim
_nehir_ dediki: Sen istersin daha sonra bizden kahve ama Genişletmek için tıklayın... ben kahve yapmam ama söylerim delikanlı hatunlara birer kahve ver bakim
Z ZeyNoO V.I.P V.I.P 23 Ags 2014 #206 RUZG4R dediki: 2 hatun otururken ben kahve yapacağımmm tüüüüü tüüüü Genişletmek için tıklayın... @_nehir_ gerekeni söyledi zaten Sende bizden çok beklersin kahve
RUZG4R dediki: 2 hatun otururken ben kahve yapacağımmm tüüüüü tüüüü Genişletmek için tıklayın... @_nehir_ gerekeni söyledi zaten Sende bizden çok beklersin kahve
RUZG4R ÖylesinE ♔ V.I.P 23 Ags 2014 #207 ZeyNoO dediki: @_nehir_ gerekeni söyledi zaten Sende bizden çok beklersin kahve Genişletmek için tıklayın... söyledim yahu bir önceki sayfaya alalım seni
ZeyNoO dediki: @_nehir_ gerekeni söyledi zaten Sende bizden çok beklersin kahve Genişletmek için tıklayın... söyledim yahu bir önceki sayfaya alalım seni