KıRMıZı TeK BaşıNa CUMHURİYET V.I.P 8 Nsn 2012 #94 YoRuMSuZ dediki: Link alabilir miyim forum linkini? Genişletmek için tıklayın... yorumsuz ne diyor diye düşüdüm bir an.. kitabın adı mı bu link mi istiyon
YoRuMSuZ dediki: Link alabilir miyim forum linkini? Genişletmek için tıklayın... yorumsuz ne diyor diye düşüdüm bir an.. kitabın adı mı bu link mi istiyon
YoRuMSuZ Biz işimize bakalım... 8 Nsn 2012 #95 Hımm evet ben şu yarışma konusuna yazıldığını düşündüm bi an. Ek: Bugün 2 sınava girdim aynı sınıfta. Masanın üstünde Tavuk Suyuna Çorba adlı küçük ders verici anekdotlardan oluşan kitap vardı bitirdim
Hımm evet ben şu yarışma konusuna yazıldığını düşündüm bi an. Ek: Bugün 2 sınava girdim aynı sınıfta. Masanın üstünde Tavuk Suyuna Çorba adlı küçük ders verici anekdotlardan oluşan kitap vardı bitirdim
yesim434 Hırçın Karadeniz Kızı Biricik Yeşim AdminE 8 Nsn 2012 #96 YoRuMSuZ dediki: Hımm evet ben şu yarışma konusuna yazıldığını düşündüm bi an. Ek: Bugün 2 sınava girdim aynı sınıfta. Masanın üstünde Tavuk Suyuna Çorba adlı küçük ders verici anekdotlardan oluşan kitap vardı bitirdim Genişletmek için tıklayın... tavuk suyuna corba cok guzel bir kitap ama sanirim bayagi eski ))
YoRuMSuZ dediki: Hımm evet ben şu yarışma konusuna yazıldığını düşündüm bi an. Ek: Bugün 2 sınava girdim aynı sınıfta. Masanın üstünde Tavuk Suyuna Çorba adlı küçük ders verici anekdotlardan oluşan kitap vardı bitirdim Genişletmek için tıklayın... tavuk suyuna corba cok guzel bir kitap ama sanirim bayagi eski ))
YoRuMSuZ Biz işimize bakalım... 8 Nsn 2012 #97 Kitabın eskiliği değil içeriğini önemsediğim için farketmiyor.