KıRMıZı TeK BaşıNa CUMHURİYET V.I.P 23 Hzr 2012 #108 RUZG4R dediki: Sultanı Öldürmek - Ahmet Ümit Genişletmek için tıklayın... Hala bitiremedinmi bu dosyayi kaldiriyorum adli bi kitabi okuyorum.yazari simdi aklima gelmiyor..ermeni meselesini anlatiyor...
RUZG4R dediki: Sultanı Öldürmek - Ahmet Ümit Genişletmek için tıklayın... Hala bitiremedinmi bu dosyayi kaldiriyorum adli bi kitabi okuyorum.yazari simdi aklima gelmiyor..ermeni meselesini anlatiyor...
RUZG4R ÖylesinE ♔ Özel üye 23 Hzr 2012 #109 KıRMıZı dediki: Hala bitiremedinmi bu dosyayi kaldiriyorum adli bi kitabi okuyorum.yazari simdi aklima gelmiyor..ermeni meselesini anlatiyor... Genişletmek için tıklayın... kankam kitap kalın birde sürekli okuyamıyorum yatmadan önce bir kaç sayfa
KıRMıZı dediki: Hala bitiremedinmi bu dosyayi kaldiriyorum adli bi kitabi okuyorum.yazari simdi aklima gelmiyor..ermeni meselesini anlatiyor... Genişletmek için tıklayın... kankam kitap kalın birde sürekli okuyamıyorum yatmadan önce bir kaç sayfa
KıRMıZı TeK BaşıNa CUMHURİYET V.I.P 23 Hzr 2012 #110 Sana diyorum ama bnmde senden farkim yok kankam..