RUZG4R ÖylesinE ♔ Özel üye 5 Arl 2012 #174 RüzqαrqüŁü dediki: Kitap alırım. Kitap okumam. Saygılar. Genişletmek için tıklayın... merakımdan soruyorum okumayacaksan kitabı neden alıyorsun
RüzqαrqüŁü dediki: Kitap alırım. Kitap okumam. Saygılar. Genişletmek için tıklayın... merakımdan soruyorum okumayacaksan kitabı neden alıyorsun
RUZG4R ÖylesinE ♔ Özel üye 5 Arl 2012 #175 tanrı daima tebdili kıyafet gezer..dün başladım ama tavsiye ederim zaman kaybı olmaz ilginç bir kitap..
tanrı daima tebdili kıyafet gezer..dün başladım ama tavsiye ederim zaman kaybı olmaz ilginç bir kitap..
P Papatya V.I.P V.I.P 5 Arl 2012 #176 RUZG4R dediki: merakımdan soruyorum okumayacaksan kitabı neden alıyorsun Genişletmek için tıklayın... Okucağım diyerekten alıyorum,sonra okuyacak zaman bulamıyorum... Birde kitabın güzel olmadığını farkediyorum Rüzgar
RUZG4R dediki: merakımdan soruyorum okumayacaksan kitabı neden alıyorsun Genişletmek için tıklayın... Okucağım diyerekten alıyorum,sonra okuyacak zaman bulamıyorum... Birde kitabın güzel olmadığını farkediyorum Rüzgar