• ÇTL sistemimiz sıfırlandı ve olumlu değişiklikler yapıldı. Detaylar için: TIKLA

Şu ara hangi kitabı okuyorsunuz?

Hmm ağır olmaz sanırım ya ama Limon ağacını bi an önce bitir nedense ben onu okurken zorlanmıştım baya bi :) Onu elden çıkarınca bu kitaba başlarsın ( :

Bende bu Limon ağacını okuyamayan bir kendim biliyordum :) Ya neden bu kadar ağır geldi bu kitap anlam veremedim birinden 20 sayfa okurken limon ağacından 5 sayfa anca okuyabiliyorum. dediğin gibi ben Limon ağacını aradan çıkarayım yoksa yarım kalacak kitap ki bunu hiç sevmem. :)

Hmm ağır olmaz sanırım ya ama Limon ağacını bi an önce bitir nedense ben onu okurken zorlanmıştım baya bi :) Onu elden çıkarınca bu kitaba başlarsın ( :

Bende bu Limon ağacını okuyamayan bir kendim biliyordum :) Ya neden bu kadar ağır geldi bu kitap anlam veremedim birinden 20 sayfa okurken limon ağacından 5 sayfa anca okuyabiliyorum. dediğin gibi ben Limon ağacını aradan çıkarayım yoksa yarım kalacak kitap ki bunu hiç sevmem. :)

Ben baya önce okumuştum sanırım onu ama çok ağır gittiğini biliyorum :P
Ayrıca yarım kitap bırakmak unutkanlığın sebeplerinden sakın bırakma :P

cumartesi akşam kitabım bitti ve mutsuuzm kitaba başlayamıyorum çünkü finallerim başlıyor bu hafta :/
kitaba başlayınca hayatımda ondan ibaret olduğu için bu sıra sadece regresyon analizi notlarımı okumaya devam ediyorum :// çok sıkıcı :(

Geri