Paradoks ... Elif ... Özel üye 18 Ock 2013 #203 Şu an bir kitap aldım Sherlock Holmes diye meraklandım okumak için ama iki kitabı birden yürütmeyi becerebilirmiyim bilmiyorum
Şu an bir kitap aldım Sherlock Holmes diye meraklandım okumak için ama iki kitabı birden yürütmeyi becerebilirmiyim bilmiyorum
_nehir_ Schrödinger'in Kedisi ♕ Özel üye 19 Ock 2013 #204 İhsan Oktay Anar'dan Suskunlar'a başladım dün. Kitapta Neva diye bi karakter olması acayip ilgimi çekse de ortalarda biraz sıkıldım bu akşam biter bakalım..
İhsan Oktay Anar'dan Suskunlar'a başladım dün. Kitapta Neva diye bi karakter olması acayip ilgimi çekse de ortalarda biraz sıkıldım bu akşam biter bakalım..
GöLG3 Üye 19 Ock 2013 #206 Hadislerle Efendimiz (S.A.V) Tarhi değiştiren savaşlar Geçmişten Günümüze Diktatörler
mihrimah turquoise Özel üye 20 Ock 2013 #207 Beyoğlu Rapsodisi-Ahmet Ümit (ama hala 2 hafta önce bitirdiğim Nar Ağacının etkisinden kurtulamadım.herkes okumalı)
Beyoğlu Rapsodisi-Ahmet Ümit (ama hala 2 hafta önce bitirdiğim Nar Ağacının etkisinden kurtulamadım.herkes okumalı)
_nehir_ Schrödinger'in Kedisi ♕ Özel üye 23 Ock 2013 #210 suskunları tavsiye edebilirim özellikle müzikle ilgilenenler varsa kesinlikle vakit kaybı olmaz katre-i mateme başladım bugün
suskunları tavsiye edebilirim özellikle müzikle ilgilenenler varsa kesinlikle vakit kaybı olmaz katre-i mateme başladım bugün