-araz- EYVALLAH... V.I.P 18 Şbt 2013 #233 tatlı çiçek dediki: yüreğim seni çok sevdi ---- CANAN TAN mükemmle bir kitap Genişletmek için tıklayın... aynen favorim bence pirayeyi oku bittikten snra hatta snra eroinle dansı hatta ve hatta daha sonra en son yürekler ölür ü oku
tatlı çiçek dediki: yüreğim seni çok sevdi ---- CANAN TAN mükemmle bir kitap Genişletmek için tıklayın... aynen favorim bence pirayeyi oku bittikten snra hatta snra eroinle dansı hatta ve hatta daha sonra en son yürekler ölür ü oku
AHSEM ....EnDl-LeS.... 23 Şbt 2013 #235 -araz- dediki: aynen favorim bence pirayeyi oku bittikten snra hatta snra eroinle dansı hatta ve hatta daha sonra en son yürekler ölür ü oku Genişletmek için tıklayın... evet hepsini okudum mkemmel romanlar yaa helal olsun yazar her türlü hakkını veriyo
-araz- dediki: aynen favorim bence pirayeyi oku bittikten snra hatta snra eroinle dansı hatta ve hatta daha sonra en son yürekler ölür ü oku Genişletmek için tıklayın... evet hepsini okudum mkemmel romanlar yaa helal olsun yazar her türlü hakkını veriyo
yaren* Herşey olması gerektiği gibi ;) Özel üye 23 Şbt 2013 #236 mutlu olmak isteyen adamı okuyorum.. bin muhteşem güneşten sonra biraz hafif bir kitap kaldı ama...
yaren* Herşey olması gerektiği gibi ;) Özel üye 23 Şbt 2013 #238 eFSaNe_KaRTaL dediki: sanırım geç kaldığım bi kitap Elif Şafak - Aşk.. Genişletmek için tıklayın... her zaman güncelliğini koruyacak bir kitap AŞK geç kalmış sayılmazsın.. güzel seçim..
eFSaNe_KaRTaL dediki: sanırım geç kaldığım bi kitap Elif Şafak - Aşk.. Genişletmek için tıklayın... her zaman güncelliğini koruyacak bir kitap AŞK geç kalmış sayılmazsın.. güzel seçim..
felsefe_mi ...!... Özel üye 23 Şbt 2013 #239 Hala evrenden torpilim var. Kararlıyım bu haftasonu bitirecem