yaren* Herşey olması gerektiği gibi ;) Özel üye 26 Şbt 2013 #241 RUZG4R dediki: mutlu olmak isteyen adam Genişletmek için tıklayın... başladım ama bitiremedim devam etmedim daha doğrusu Kızmak yok ama bin muhteşem güneş kadar içine almadı beni
RUZG4R dediki: mutlu olmak isteyen adam Genişletmek için tıklayın... başladım ama bitiremedim devam etmedim daha doğrusu Kızmak yok ama bin muhteşem güneş kadar içine almadı beni
AHSEM ....EnDl-LeS.... 3 Mrt 2013 #242 düşündüren öyküler... ama adı gibi çok düşündürüyooo o kadar ki düşünmekten okumaya fırsat kalmıyoo
_nehir_ Schrödinger'in Kedisi ♕ Özel üye 4 Mrt 2013 #245 Şahane Hatalar-Heather McELHATTON Aslında kitabı on dakikada falan bitirdim ama psikopat tarafım ağır bastı ve bütün kombinasyonları deniyorum Dünyada okunacak onca kitap varken bununla zaman kaybetmeyin tavsiye etmiyorum
Şahane Hatalar-Heather McELHATTON Aslında kitabı on dakikada falan bitirdim ama psikopat tarafım ağır bastı ve bütün kombinasyonları deniyorum Dünyada okunacak onca kitap varken bununla zaman kaybetmeyin tavsiye etmiyorum
KıRMıZı TeK BaşıNa CUMHURİYET V.I.P 21 Nsn 2013 #247 okuduğum kitabın adını düşünüyorum.. yanlış hatırlamıyorsam 'Dostluk Ekmeği' idi..
RUZG4R ÖylesinE ♔ Özel üye 21 Nsn 2013 #248 _nehir_ dediki: Şahane Hatalar-Heather McELHATTON Aslında kitabı on dakikada falan bitirdim ama psikopat tarafım ağır bastı ve bütün kombinasyonları deniyorum Dünyada okunacak onca kitap varken bununla zaman kaybetmeyin tavsiye etmiyorum Genişletmek için tıklayın... Onun erkekler için olanını okudum bira kadın ve şahane hatalar ..Kitabın öyle bir etkisi var sürekli başa dönüp diğer seçenekten gidiyorsun .
_nehir_ dediki: Şahane Hatalar-Heather McELHATTON Aslında kitabı on dakikada falan bitirdim ama psikopat tarafım ağır bastı ve bütün kombinasyonları deniyorum Dünyada okunacak onca kitap varken bununla zaman kaybetmeyin tavsiye etmiyorum Genişletmek için tıklayın... Onun erkekler için olanını okudum bira kadın ve şahane hatalar ..Kitabın öyle bir etkisi var sürekli başa dönüp diğer seçenekten gidiyorsun .
_nehir_ Schrödinger'in Kedisi ♕ Özel üye 21 Nsn 2013 #249 RUZG4R dediki: Onun erkekler için olanını okudum bira kadın ve şahane hatalar ..Kitabın öyle bir etkisi var sürekli başa dönüp diğer seçenekten gidiyorsun . Genişletmek için tıklayın... Valla azmettim bitirdim kitabı ilginç bir deneyimdi senin kitapta başına neler geldiğini sormayacağım
RUZG4R dediki: Onun erkekler için olanını okudum bira kadın ve şahane hatalar ..Kitabın öyle bir etkisi var sürekli başa dönüp diğer seçenekten gidiyorsun . Genişletmek için tıklayın... Valla azmettim bitirdim kitabı ilginç bir deneyimdi senin kitapta başına neler geldiğini sormayacağım
YoRuMSuZ Biz işimize bakalım... 21 Nsn 2013 #250 Sızıntı - Wikileaks'te Ünlü Türkler adlı kitabı okuyorum bir bitse de iade etsem yaa :/