_nehir_ Schrödinger'in Kedisi ♕ Özel üye 17 Ksm 2014 #481 Vorace'nin Yeteneği - Felix Francisco Casanova
RUZG4R ÖylesinE ♔ Özel üye 17 Ksm 2014 #482 Franz Kafka, Milena'ya Mektuplar Kitabın kapağını açtım ama henüz başlayamadım ..İşlerden fırsat bulursam okuyacağım kitap
Franz Kafka, Milena'ya Mektuplar Kitabın kapağını açtım ama henüz başlayamadım ..İşlerden fırsat bulursam okuyacağım kitap
limonata Özel Üye Özel üye 18 Ksm 2014 #483 İsimle ateş arasında nazan Bekiroğlu Adamın ask diyip de yaptığı bencillige katlanabilirsem bitiricem bugün yarin
İsimle ateş arasında nazan Bekiroğlu Adamın ask diyip de yaptığı bencillige katlanabilirsem bitiricem bugün yarin
dderya kOkOşŞ V.I.P 16 Arl 2014 #487 Dublörün dilemması--murat menteş Daha fazla Türk yazarla tanışmalıyım..yeter bu kadar amerikan edebiyatı .p
Dublörün dilemması--murat menteş Daha fazla Türk yazarla tanışmalıyım..yeter bu kadar amerikan edebiyatı .p
YoRuMSuZ Biz işimize bakalım... 16 Ock 2015 #489 Zekeriya Çavuşoğlu. - Güz Yangını.. Yarın başlıyorum Not: Övünmek gibi olmasın ama kahramanlarından biriyim romanın
Zekeriya Çavuşoğlu. - Güz Yangını.. Yarın başlıyorum Not: Övünmek gibi olmasın ama kahramanlarından biriyim romanın
cemree =)=) V.I.P 18 Ock 2015 #490 Son 10 Saniye-Sımon Kernick yine bir gerilim romanı yine bir katil yine cinayetler yine yüzleşmeler......
Son 10 Saniye-Sımon Kernick yine bir gerilim romanı yine bir katil yine cinayetler yine yüzleşmeler......