dderya kOkOşŞ V.I.P 18 Ock 2015 #491 YoRuMSuZ dediki: Zekeriya Çavuşoğlu. - Güz Yangını.. Yarın başlıyorum Not: Övünmek gibi olmasın ama kahramanlarından biriyim romanın Genişletmek için tıklayın... Meraklandırıcı rol aldığın filmi izlemek gibi olsa gerek
YoRuMSuZ dediki: Zekeriya Çavuşoğlu. - Güz Yangını.. Yarın başlıyorum Not: Övünmek gibi olmasın ama kahramanlarından biriyim romanın Genişletmek için tıklayın... Meraklandırıcı rol aldığın filmi izlemek gibi olsa gerek
nestling_ NESTY-nest Özel üye 24 Ock 2015 #495 zemheri dediki: Evet soru gayet net..hangi kitaplasınız? Genişletmek için tıklayın... Son kamelya
Gonzaless Üye 24 Ock 2015 #496 Çok Met Ettiler 'Elif Gibi Sevmek' pek kitap Okumaya Zaman Bilerek bırakmam Ama Başlayacağım İnşallah
Çok Met Ettiler 'Elif Gibi Sevmek' pek kitap Okumaya Zaman Bilerek bırakmam Ama Başlayacağım İnşallah
Z ZeyNoO V.I.P V.I.P 23 Şbt 2015 #500 Daha dün Canan Tan'ın Pembe ve Yusuf adlı kitabını bitirdim.. Bugün de İskender Pala - İstanbul'cunun Sandığı adlı kitaba başladım
Daha dün Canan Tan'ın Pembe ve Yusuf adlı kitabını bitirdim.. Bugün de İskender Pala - İstanbul'cunun Sandığı adlı kitaba başladım