• ÇTL sistemimiz sıfırlandı ve olumlu değişiklikler yapıldı. Detaylar için: TIKLA

Şuan bunu okusaydıı ...

Ey YAR!!! Benim 'AŞK'ım Namaza benzer...
Çektim mi Besmeleyi,"Selaa"m verilene kadar;ne sağıma bakarım ne soluma....

Ben hiç bu kadar kararsız kalmamıştım. Bir ayağım sensizliğe, bir ayağım çaresizliğe basıyor. Eğer gidersem dönmeyeceğimi adım gibi biliyorum, ama kalırsam da, sürekli tutukluk yapan bu yüreğinle bilmiyorum ne kadar daha dayanabilirim. Senin bu kararsız sevgin, bir gün benim senden gidişimin sebebi olacak neden görmüyorsun ? Kalbine ağır geldiğim anda bırak beni. Sensizliği kabul edebilirim ama, benimleyken bensizliğini asla kabul edemem. Yük olmaktansa, tek olmak her zaman tercihimdir...

Ben hiç bu kadar kararsız kalmamıştım. Bir ayağım sensizliğe, bir ayağım çaresizliğe basıyor. Eğer gidersem dönmeyeceğimi adım gibi biliyorum, ama kalırsam da, sürekli tutukluk yapan bu yüreğinle bilmiyorum ne kadar daha dayanabilirim. Senin bu kararsız sevgin, bir gün benim senden gidişimin sebebi olacak neden görmüyorsun ? Kalbine ağır geldiğim anda bırak beni. Sensizliği kabul edebilirim ama, benimleyken bensizliğini asla kabul edemem. Yük olmaktansa, tek olmak her zaman tercihimdir...
Okuduğum kadarıyla cnm yaşadığın ilişki sana baya acı çektiriyo belki sanane dersin ama çok üzülüyorum gerçekten bence sana bukadar acı veren bir ilişkiyi bitir hiç bir zaman seni mutlu etmiycek bana öyle geliyor..

Düşünürken senidüşünmek hayallerimin en güzel yerinde kurgusuz bir gerçekti.O hep anlatılan martılar vardıya hanişiirdeşarkıdaöyküde.

Geri