• ÇTL sistemimiz sıfırlandı ve olumlu değişiklikler yapıldı. Detaylar için: TIKLA

Şuan bunu okusaydıı ...

Değiştirmek mümkün olmadı mevsimi.Ayları çıkarıp atamadım mevsimlerden.Seni tanıdığım günsanki hiç yaşanmamış bir balayı ve belkide yüreğime vurdu hayat senin ellerinden en büyük damgayı.

Yüreğim sağır ve kör, hissetmiyor, duymuyor. Gözlerim öyle uzak ki sana bu anlamsızlık beni de şaşırtıyor.
Garip bir hüzün sarıyor benliğimi, düşünüyorum. Tüm bu tepkisizliğime anlamlar yüklemeye çalışıyorum. Tavan arasına atılmış, silik, tozlu bir anı defterini aralar gibi o günlere geliyorum.
Oysaki takvim yapraklarının sararmaya başlamadığı bu ayrılık günlerimizde nedense ben seni tozlu raflar arasına sıkışmış bir anı defterinde buluyorum.

Biliyorum her zamanki gibi susacaksın …Sus.. Tek bir kelime et..Sus ki; adımı anmakla heba olacak nefesin boşa gitmesin.. Seni severken bana hiçbri zaman gelmeyeceğinin farkında idim. Ama sevdim işte. Ölüm olsan da sevdim seni işte..Sadece sevdim.. Seni “ senden “ çok severek.. Uğruna “ yüreğimi “ bedenimden sökerek sevdim.. Biliyorum bundan sona yine gelmeyecektin ve beni " seni senden cok seven " ben kadar sevmeyeceksin…

Haklısın; sen bana gitmek için gelmiştin. Yaşandı ve bitti bu kadar basit işte..Ama gittiğin günden beri kanayan yüreğim niye hala acıyor sevgili ? Niye ?.Söyle bana…Sana duyduğum sevginin sana yetmediğini söyle..Küfürler savur bana.. Git de, bana ait değilsin de.. Sen benim hayatımın en büyük hatasın diye suçla beni.. Unuttuğunu söyle.. Bittiğini söyle. Gittiğin gün yüreğinin acımadığını itiraf et..Adından öteye hiçbir zaman dudaklarımda olmadın ki de b.. Sesimi duyduğumda sesimin titremediğini haykır. Sigara küllüklerine savurduğun izmaritlerde adımın yandığını söyle…Gecelerin şahit olduğu bu sevda hiç yaşanmadı ki de bana…Bir cümle kadar yer tutmadı adın diye söyle hadi .. Seni sevdiğim için küfürler et bana.. Bedelini yüreğimle ödediğim en masum günahı sana yaşattığım için beddualar et bana.. Ölüme pusular kuran Firavunlardan kalma ayrılıkları hediye eyle sensiz yüreğime.Kör kuyulara at beni..Beni hiç sevmediğini söyle…Susma bir şeyler söyle…Yüreğinde hiç var olmadığımı söyle…Hadi tüm cesaretini topla ve “ seni hiç sevmedim ki “ cümlesini savur ayak uçlarıma…

Sen Sev Yada Sevme , Ben Karşılık Beklemedim Senden ..
Aşk Bu , Uzaktan Baktım Hep Sana ; Uzağım Olacaksın
Uyku Tutmadığında , Aklıma Gelenimsin ..
Göz Yaşı Döktüğümde ; İçimi Burkan .
Bir Şeyler Artık ANLAMSIZ .

Bırak Dökülsün İçim Sana !
Dökülsün Ki ; Anla Tutulduğumu , Sana Aşıklığımı ..
Aklın Yada Bedenin Başkasında Olsun İstersen *
Fark Etmez , Üzülmem Ki ?
Ben Yine Seni Sevmekten , Beklemekten Vazgeçmem ..
Ruhuma , Aklıma , Tenime , Kalbime İşlemişsin
İstesem De Kopamam
Ama Canım Da Yanmaz Değil Biliyor Musun *
Ben Yanında Ne Konuşacağımı Bilemezken ..
O Seninle El Ele , Dudak Dudağa Duruyor ; Yaşıyor ..

Geri